Naše služby zpříjemňují život už 100 tisícům klientů

Službu ČSOB Premium, která zahrnuje nadstandardní bankovnictví, exkluzivní produkty a nabídky, a především individuální obsluhu, využívá již 100 tisíc klientů. Nejvíce oceňujete bohatou škálu pojištění, služby osobního bankéře, benefity spojené s platebními kartami nebo exkluzivní možnosti investování. Pojďte se s námi ohlédnout za uplynulými 4 lety, i díky vám totiž patříme do špičky na trhu prémiového bankovnictví.

„Když jsme před čtyřmi lety otevírali ČSOB Premium, od počátku jsme chtěli být referencí na českém bankovním trhu pro movitou klientelu. Aby se o nás vědělo a klienti nás doporučovali svým blízkým a známým. To se podařilo. Vnímáme to jako odměnu za to, že jsme dokázali vytvořit komplexní a unikátní bankovní servis na nejvyšší úrovni a prosadili se až do absolutní špičky na trhu prémiového bankovnictví v ČR. Naším cílem je přinášet co nejlepší zákaznickou zkušenost a pružně reagovat na změny životního stylu,“ uvádí Jan Sadil, člen představenstva zodpovědný za retail.

Jen to nejlepší je pro vás dost dobré

Cílem prémiového bankovnictví bylo od začátku pozitivně překvapovat a přinášet zajímavé novinky. Třeba cestovní pojištění ke kreditní kartě, které má od letošního července ještě výhodnější a širší pojistné krytí, a navíc přechodně platí i na území Česka. Loni zase nabídku obohatilo partnerství s jedinečným zážitkovým programem Mastercard Priceless Prague, který mohli klienti ČSOB Premium využít jako vůbec první na světě.

Po ruce kdykoli potřebujete

Úkolem ČSOB Premium je být vám nablízku v každé situaci, nejen fyzicky v pobočkách, ale také online. Samozřejmostí zůstává ověřené volání s bankéřem a možnost vyřídit většinu věcí na dálku po telefonu. K dispozici je také Investiční portál pro správu osobních investic a další propojení na online služby celé skupiny ČSOB přes internetové bankovnictví nebo Smartbanking.

Exkluzivní výhody

Úspěchy slaví i Partnerský program. Ten zahrnuje celou řadu exkluzivních výhod, jako například slevy na téměř všechna golfová hřiště od TeeTime, vybrané vozy Volvo, ubytování v Grandhotelu Pupp nebo služby chytrého bydlení od Insight Home. A to není zdaleka vše.

Pomáháte nám pomáhat

Být klientem ČSOB Premium znamená i pomáhat těm, kteří to v životě nemají tak lehké. Z každé platby kreditní Premium Kartou může odcházet 0,1 % na výcvik vodicích psů Nadačního fondu Mathilda a stejný příspěvek přidáme vždy i my a Mastercard. Loni takto do fondu putovalo 811 tisíc korun.

Cílem do budoucna je dál vylepšovat služby ČSOB Premium a nabízet vám to nejlepší z bankovních produktů a služeb. Věříme, že nám i nadále zachováte přízeň. A je nám potěšením zpříjemňovat vám život, být vám vždy po ruce a plnit vaše přání. Děkujeme!