Jak šetřit planetu i rozpočet?

Udržitelnosti se věnují hned 2 zajímavé podcasty – o úvěrech na úsporné bydlení určený dospělým a vzdělávací podcast pro děti Respekt, planeto! A píšeme o ní i v novém vydání brožury ČSOB mění Česko.

Jak to vidí Martin Vašek?

Hypotéka a stavební spoření – dva pilíře, o které se můžete opřít na cestě k úspornému bydlení. Martin Vašek, generální ředitel Hypoteční banky a ČSOB Stavební spořitelny, se podělí o svůj pohled na svět bydlení a možnosti financování, které u nás máte, aby vás náklady na energie zatěžovaly co nejméně.

K poslechu na Spotify, Google Podcasts nebo Apple Podcasts.

Představte dětem svět udržitelnosti

Zábavný 5dílný podcast Respekt, planeto! jsme natočili pro děti z druhého stupně ZŠ a studenty středních škol. Čekejte spoustu šikovných tipů & triků, jak šetřit planetu i svůj domácí rozpočet od odborníků a dětí samotných.

Podívejte se, jak ČSOB mění Česko

Udržitelnost, soběstačnost a šetrnější přístup k naší planetě se dostávají do hledáčku doslova všech: firem a organizací, vládních představitelů i občanů. Pro ČSOB není udržitelnost nic nového, naopak je to pro nás klíčová součást DNA celé naší skupiny.

Zodpovědný přístup aplikujeme ve všech činnostech našeho podnikání. Ať už se jedná o soběstačné budovy Kampusu ČSOB v pražských Radlicích i Hradci Králové, využívání pouze obnovitelných zdrojů energie, nebo průběžné snižování uhlíkové stopy a spotřeby vody či papíru. Totéž platí pro naše obchodní aktivity, ve kterých maximálně podporujeme udržitelný způsob podnikání.

V cestě za úsporností se snažíme být průkopníkem a inspirací pro naše zaměstnance, klienty i celou společnost. Přečtěte si o našich udržitelných aktivitách v novém vydání brožury ČSOB mění Česko.