ČSOB Premium aktuálně

Vylepšili jsme aplikaci ČSOB Smart a máme pro vás i novinky v cestovním pojištění a pojištění majetku. Prohlédněte si také tipy, jak vám dokáže pomoci Kate – třeba právě s pojištěním.

Aplikace ČSOB Smart umí zase něco navíc

Dnes vám představíme 3 novinky, které na vás čekají v appce ČSOB Smart.

  1. Potřebujete potvrzení o proběhlé platbě? Ať už jste peníze posílali, nebo dostali, stačí na jednotlivou platbu kliknout, otevře se vám Detail platby a v něm najdete možnost vygenerovat PDF.
  2. Také termínovaný vklad si v aplikaci ČSOB sjednáte zase o něco pohodlněji – stačí v sekci Nabídky kliknout na Spoření a následně na Termínovaný vklad. Pak už jen zadáte, kolik chcete vložit a na jak dlouho, vyberete účet, ze kterého chcete peníze posílat, a podepíšete dokumentaci – všechno online a na pár kliknutí.
  3. Jste právě přihlášení v ČSOB Smart a chcete si rychle vyřídit třeba parkování nebo nákup jízdenky? Prostě v sekci Ostatní klikněte na Může se vám hodit a nechte se přesměrovat do své aplikace DoKapsy od ČSOB.

Potvrzení o vedení účtu bez výletu na pobočku

Víme, že papírování dokáže dát zabrat. Proto jsme zapracovali na tom, abyste si potvrzení o vedení účtu v ČSOB mohli vygenerovat ve svém internetovém bankovnictví sami. Jednoduše klikněte na název účtu, otevře se vám Detail účtu a pak už stačí jedno kliknutí na Potvrzení k účtu.

Kate pomáhá

Naučili jsme Kate, aby za vás pohlídala placení pojistného. Když zapomenete, upozorní vás a nabídne vám možnosti, jak dlužnou částku co nejsnáze zaplatit a předejít tak zrušení pojistky.

Kate je vám k ruce, i když chcete pojistit psa nebo kočku. Ve spolupráci s naším partnerem na pojištění zvířat PetExpertem vám pomůže pojistku sjednat – a vy se můžete soustředit na krásné okamžiky se svými mazlíčky.

Vylepšili jsme cestovní pojištění

Od 1. března 2023 se můžete spolehnout na rozšířené cestovní pojištění ke kartě. Nově přidáváme pojistné krytí u poškození, zničení nebo ztráty zavazadel při letecké, autobusové a železniční přepravě. Vaše zavazadla při přepravě ve společném zavazadlovém prostoru nebo při úschově svěřené dopravci kryjeme do výše 3 000 Kč (varianta Extra a Extra Family). Podrobnější informace najdete ve veřejném příslibu ČSOB Pojišťovny.

Náš domov – novinky v pojištění majetku

Také pojištění Náš domov prošlo několika změnami k lepšímu, podívejte se, na co máte nově nárok.

  • Nová varianta pojištění Náš domov je zvlášť výhodná pro náročné klienty s nadstandardním provedením stavby či vybavením domácnosti.
  • Zvýhodňujeme úsporné prvky vaší nemovitosti – pokud doložíte energetický štítek (PENB A nebo B, velmi úsporné stavby), získáte vyšší limity pro vybraná nebezpečí. Zvýhodnění můžete využít i v případě, že si po pojistné události chcete prvky snižující energetickou náročnost stavby pořídit, a získáte tak peníze navíc.
  • Rozšířili jsme také nabídku asistenčních služeb o servis tepelných čerpadel a klimatizací.
  • Další novinka (nejen u nás, ale na celém trhu) je pojištění vozidla v garáži. Hodí se vám, pokud je vaše auto starší nebo nemá havarijní pojištění a při vybraných nebezpečích dojde k jeho poškození.
  • Pro cyklisty jsme přidali cykloasistenci – v případě poruchy nebo nehody zajistíme opravu jízdního kola na veřejných dostupných cestách a na všech značených cyklostezkách či cyklotrasách.

Zajímají vás detaily? Ozvěte se svému bankéři nebo bankéřce, rádi s vámi všechno dopodrobna proberou.