ČSOB Premium aktuálně

Shrnuli jsme pro vás nová vylepšení aplikace ČSOB Smart, promyšlené pojištění nejen pro profi řidiče a další novinky, díky kterým máte stále přehled.

Vychytávky v aplikaci ČSOB Smart

  • Abyste měli lepší přehled o tom, za co své peníze utrácíte, v internetovém bankovnictví i v ČSOB Smart vám automaticky třídíme nákupy do zhruba 30 kategorií s novými přehlednými ikonkami. Ale každý nákup si můžete roztřídit i sami, ke každé transakci si připsat vlastní poznámku a pak si platby zpětně dohledat pomocí klíčových slov.
  • Když se chystáte něco zaplatit, hodí se vědět, kolik na účtu vlastně máte – proto se nově při každé platbě zobrazuje disponibilní zůstatek. A abyste na něj viděli opravdu dobře, můžete si aplikaci ČSOB Smart pustit i na iPadu v plném rozlišení přes celou obrazovku.
  • Měníte mobil a chystáte se instalovat Smart klíč? Pokud už Smart klíč pro přihlašování používáte, starého telefonu se ještě nezbavujte. Aktivační kód získáte nejsnáze s původním Smart klíčem na starém mobilu – přihlaste se s ním na identita.csob.cz, kde získáte aktivační kód.
    Když starý mobil po ruce nemáte, nevadí. Zadejte přihlašovací údaje na identita.csob.cz a klikněte na tlačítko Zavolejte mi. Náš robot vás přepne na SMSky a s nimi se pak do portálu přihlásíte.

Řídíte často? Kryjeme vám záda

Jedno ze čtyř pojištění, které můžete mít v balíčku ČSOB Premium zdarma, je tu především pro ty, kdo tráví hodně času za volantem. Pokud se při řízení zraníte a nebudete moci vykonávat své povolání, vyplatíme vám buď jednorázové odškodnění, nebo doživotní rentu (podle závažnosti zranění). A samozřejmě víte dopředu, jakou výši plnění byste získali. Zjistěte o něm víc.

Kdy se vám hodí

  • Když živíte rodinu a obáváte se finančních následků nehody
  • Jste profesionální řidič nebo vás zaměstnání nutí trávit čas za volantem
  • Přijdete k úrazu během nehody, kterou jste způsobili vy sami

Ušetřete s kartou Visa Infinite

Zajímavé slevy nabízí všem držitelům svých karet Visa Benefit program – ať už v oblasti cestování, nákupů, nebo zážitků. V březnu je aktuální například 25% sleva na golfové oblečení na webu www.progolfistu.cz. Ať na jarní green vyrazíte v novém a začnete golfovou sezónu v plné parádě.

Naučili jsme Kate pár nových dovedností

Zeptejte se Kate třeba, kolik jste utratili za potraviny nebo ji požádejte o zvýšení limitu na kreditní kartě. A pokud vám Kate jako parťačka nestačí, řekněte si jí o spojení se svým bankéřem. Kate vám zobrazí jeho jméno, e-mail a telefon a po kliknutí na telefonní číslo vás s ním i spojí.