ČSOB Premium aktuálně

Zjistěte, co se u nás na podzim děje nového. Můžete třeba soutěžit o novou Kiu Niro EV nebo si usnadnit život s naší virtuální asistentkou Kate.

Vyhrajte s Visa vůz Kia Niro EV

Zapojte se do soutěže s kartou Visa v prodejnách Albert o stovky cen – třeba o novou Kiu Niro EV nebo repliky fotbalového míče FIFA z mistrovství v Kataru 2022.

Jak na to?

  • Plaťte od 14. listopadu do 18. prosince v Albertu co nejčastěji alespoň 200 Kč – zvyšujete tím svou šanci vyhrát
  • Každou účtenku si zaregistrujte na www.albert.cz/visa
  • Těšte se na jednu ze stovek atraktivních cen

Už se přátelíte s Kate?

Kate je vaše virtuální asistentka, která je vám k ruce třeba v mobilním bankovnictví ČSOB Smart. Ušetří spoustu hledání a včas upozorní, když vám například končí platnost občanky nebo máte neuhrazené pojistné.

Kdy vám Kate umí pomoci

  • S Kate posíláte peníze na známý účet mnohem snáz. Stačí říct „Zaplať Petrovi 500 Kč“ a Kate vám sama nabídne účet, ze kterého jste v minulosti posílali peníze Petrovi. A pokud jich máte v historii víc, jen si vyberete jednoho z nich.
  • Když si potřebujete změnit limit na kartě, stačí říct Kate „Chci změnit limit na kartě“. Během pár vteřin vám zařídí změnu limitu pro platby na internetu nebo pro platby kartou a výběry z bankomatu.
  • Stojíte v obchodě u pokladny a nemůžete si vzpomenout na PIN? Stačí říct Kate „Ukaž mi PIN“. A je to.

Reklamaci transakce zvládnete z obýváku

Věděli jste, že když se vám nezdá platba, výběr z bankomatu nebo jiná transakce na účtu, nemusíte chodit na pobočku ani volat infolinku? Reklamovat ji můžete přímo v aplikaci ČSOB Smart ve svém telefonu.

V ČSOB Smart reklamaci vyřídíte na pár kliknutí v detailu konkrétní transakce.

ČSOB spravuje dva největší fondy v Česku

Jsme hrdí na to, že po fondu ČSOB Bohatství, který s 39 miliardami korun pod správou ČSOB drží české prvenství, překročil i podílový fond ČSOB Premiéra hranici 30 miliard korun a stal se tak druhým největším podle objemu spravovaných aktiv.

Fond ČSOB Premiéra sleduje vývoj krátkodobých úrokových sazeb a vyznačuje se relativně nízkou kolísavostí výnosů. Investuje do velice kvalitních a bezpečných instrumentů, převážně nástrojů peněžního trhu a dluhopisů. ČSOB Premiéra dokáže také vyjít vstříc klientům, kteří mají například krátký investiční horizont nebo budou část volných peněžních prostředků potřebovat uvolnit.

David Moravec, obchodní ředitel KBC Asset Management, pobočky ČSOB, uvádí: „Těší nás, že si fond ČSOB Premiéra oblíbili zejména začínající investoři, kteří jeho prostřednictvím mohou bezpečně vstoupit do světa investic. Tento fond je primárně určen pro velmi opatrné investory a díky tomu je i vhodnou volbou právě pro nové a začínající investory.“