Soutěžte o nezapomenutelné zážitky, iPhone 13 a hodinky Garmin

S Amazing Places můžete vyhrát víkendový pobyt v nejúžasnějších lokalitách v Čechách, špičkový smartphone nebo elegantní chytré hodinky.

Vyhrajte Amazing víkend!

Projekt Amazing Places si dal za cíl nacházet ta nejzajímavější místa ukrytá často v nejzapadlejších koutech Čech. Seznamem výjimečného ubytování to ale nekončí – všechny lokality pečlivě vybíráme, aby měly speciální přidanou hodnotu. Zkrátka něco, díky čemu si opravdu zaslouží přívlastek amazing.

V soutěži s kartou Visa pro vás máme pět úžasných víkendových pobytů pro dvě osoby s polopenzí a s překvapením navíc. Vyhrát můžete pobyt v karlovarském Grandhotelu Pupp, který si zahrál jak v komedii o falešném vrchním, tak třeba v jedné z Bondovek. Vila Čapek pro změnu potěší všechny milovníky prvorepublikového životního stylu a takový Grandhotel Tatra v Beskydech je jednoduše velkolepý ve všech ohledech.

Nebo byste nejraději na dva dny zmizeli ze světa? Pak vás určitě okouzlí romantická Chaloupka, která existuje, nebo roubený srub Líny, který jakoby vypadl z malebných pohádek nebo těch nejodvážnějších dřevorubeckých fantazií.

O co ještě hrajeme?

Vyhrát můžete i některý z pěti chytrých telefonů iPhone 13. Špičkový smartphone s perfektními fotoaparáty asi není nutné představovat, je totiž kategorií sám pro sebe. A aby toho nebylo málo, přidali jsme do soutěže ještě pět kousků elegantních chytrých hodinek Garmin Venu 2S. Vypadají tak dobře, že si je rádi vezmete jak do společnosti, tak na sportování, a buďte si jistí, že tento malý kousek techniky vás namotivuje k pohybu.

Jak na to?

Soutěž je otevřena pro všechny majitele prémiových a firemních karet Visa. Stačí se zaregistrovat nebo se přihlásit ke svému účtu na stránkách Visa Benefit programu – tím se automaticky zařadíte do slosování. Soutěžíme od 1. do 30. září 2022 a vylosované výherce Visa zveřejní do 21. října 2022 na stránkách www.visa.cz/soutez. Přejeme hodně štěstí ve hře!