Získejte cashback 10 %

V září vám přinášíme nové slevy u našich partnerů, a k některým z nich dokonce 10% cashback.

V září vám posíláme 10 % z plateb u partnerů zpět

Domluvili jsme vám slevy na jídlo i pití u Starbucks a v restauraci Brasileiro. A abychom vás potěšili ještě víc, celé září vám při každé platbě s logem ČSOB Premium u těchto partnerů pošleme 10 % zpátky na účet:

Pokud se po uvolněném létě plánujete dát do formy, i tady se vám hodí 10% cashback a 20% sleva na očistný půst – zapomeňte na složité odšťavňování a jděte do detoxu s čerstvými produkty UGO. Stačí při objednávce od 5. do 25. září uvést univerzální kód (najdete ho po rozkliknutí nabídky) a zaplatit kartou s logem ČSOB Premium:

A zase nové nabídky – podívejte se

Neustále pro vás vymýšlíme nové výhody a akce pro vaše zdraví, krásu i relaxaci. Věříme, že i v září jsme se vám trefili do vkusu.

Asklepion je ve světě krásy záruka kvality, takže pokud vás láká něco pro sebe udělat, využijte univerzální kód z nabídky a prokažte se naší prémiovou kartou:

Slevový kód se vám bude hodit i při platbě ubytování, stravování i wellness v Aparthotelu Svatý Vavřinec nebo když si budete chtít pořídit něco pěkného na sebe v ANSWEAR.cz:

Přejeme vám krásné září s výhodami, které stojí za to.