Vydělávejte na kybernetické bezpečnosti

Zjistěte, jak investovat do společností, pro které je prioritou bezpečí uživatelů v online světě. Představujeme nový strukturovaný dluhopis Bonusový click Kybernetická bezpečnost 2028.

Pro konzervativnější klienty z řad našich prémiových klientů přinášíme novinku – strukturovaný dluhopis zahrnující společnosti se stejným tématem – pohodlí a bezpečí v online prostředí. Nakupování, komunikace, práce a užívání finančních a jiných služeb na síti přináší nové výzvy ochrany dat uživatelů před hrozbami.

Mezi nejčastější hrozby patří znepřístupnění datových a webových serverů, zcizení osobních dat, profilů na sociálních sítích a citlivých informací. Posledním nejznámějším případem kybernetického útoku v České republice byl útok v květnu na servery Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD), které se do dneška potýká s následky. Téma kyberbezpečnosti nabývá na významu, a proto se odráží i ve složení nového dluhopisu s emisí k 7. září.

Co od strukturovaného dluhopisu Bonusový click Kybernetická bezpečnost 2028 můžete čekat?

Za první rok investice je zajištěný výnos 12 %. Výnos v dalších letech (2–6) se odvozuje od vývoje podkladového akciového indexu vždy individuálně v každém roce. To znamená, že počáteční hodnota indexu se v každém roce stanovuje nově na úrovni závěrečné hodnoty předchozího roku. Za každý rok může být dosažen výnos v rozmezí od 0 % do 10 %. Maximální výnos za 6 let je 62 %. Počítat můžete se 100 % zajištěním investice. Výnosy za všechny roky se vyplácejí po 6 letech.

Pokud vás investiční příležitost s tématem kybernetické bezpečnosti zaujala, obraťte se do konce srpna na svého bankéře nebo zavolejte na 800 370 370.

TIP: Pořiďte si dluhopis v rámci Duo Profitu – získáte zvýhodněnou sazbu až 6 % na termínovaném vkladu, stačí, aby výše investice byla minimálně stejná jako vklad na spoření.

 

Hodnota investice může kolísat, její návratnost není zaručena. Podílové fondy na rozdíl od depozitních produktů (běžný nebo spořicí účet, termínované vklady) nespadají pod režim pojištění vkladů. Tento materiál má pouze informativní charakter, nejedná se o nabídku ani veřejnou nabídku. Obsah materiálu nelze vykládat jako investiční poradenství nebo jinou investiční službu. Podrobné informace včetně informací o poplatcích a rizicích naleznete v dokumentu Sdělení klíčových informací a v dokumentu Jak se stanovuje produktové skóre a/nebo v prospektu/statutu fondu dostupných na www.csob.cz, popř. si uvedené materiály můžete vyžádat v listinné podobě od svého bankéře. Daný investiční nástroj nemusí být z pohledu cílového trhu vhodný pro každého klienta. Co je to cílový trh a jakým způsobem ho posuzujeme, uvádíme v dokumentu Důležité pojmy. Uvedené výnosy nezohledňují daně a poplatky.