ČSOB Premium aktuálně

Máme na co být hrdí – naše kreditní Premium Karta získala stříbrnou medaili v soutěži Zlatá koruna. Přečtěte si také o projektu finančního vzdělávání, podpoře regionů a zodpovědném investování.

Znovu jsme si sáhli na stříbro

Naše kreditní Premium Karta znovu prokázala, že patří mezi nejlepší platební karty na trhu. Po předloňské stříbrné a loňské zlaté medaili se letos v soutěži Zlatá koruna znovu umístila na druhém místě. Zajímá vás, co je na ní tak skvělého? Prostě děláme všechno proto, aby si naši klienti život s ní užívali. Přesvědčte se sami na našem webu.

Investicím do udržitelných společností věří 63 % mladých Čechů

Investování do společností bojujících s klimatickou změnou se těší oblibě hlavně mezi mladými lidmi do 26 let. Vedle zajímavého zhodnocení je volí zejména z osobního přesvědčení. Jak ukázal průzkum pro ČSOB Asset Management, mladí začínají s investováním i při menším objemu svých úspor a nejvíce si oblíbili alternativní investice.

Zatímco starší populace vidí v zodpovědných investicích více rizik, mladí lidé jsou optimističtější. Věří, že podporovat společnosti ohleduplné k životnímu prostředí je nejen správné, ale také že jim to přinese větší zhodnocení.

Buďte na webu ČSOB Premium jako doma

Ptáte se, proč vlastně chodit na web ČSOB Premium? Důvodů je spousta. Najdete zde tlačítko na přihlášení do internetového bankovnictví, přehlednou sekci k mobilním aplikacím a připomenete si všechny výhody služby ČSOB Premium – a že jich není málo! Důležité informace najdete i v Dokumentech a v sekci Partnerského programu zjistíte, jaké výhody jsme vám vyjednali u svých partnerů. Tak si u nás na webu udělejte pohodlí.

Jak je důležité míti Filipa

Už znáte naši aplikaci Filip, určenou pro vaše děti? Díky ní jim svět peněz představujeme zábavně, jednoduše a nenásilně. Na příkladech, kterým rozumí a které opravdu využijí.

Na prázdniny jsme vyhlásili online soutěž finanční gramotnosti Filipův pohár, v níž můžou děti vyhrát iPad a další skvělé ceny. Zúčastnit se můžou děti od 10 do 18 let, takže pokud máte doma školáka nebo studenta, určitě mu o soutěži řekněte.

Pomáháme v regionech

Program ČSOB pomáhá regionům přinesl v první letošní výzvě rekordní výtěžek. Podporu získalo 75 neziskových projektů v celkové výši 4 872 269 Kč. Individuální dárci přispěli na jednotlivé projekty 2 542 269 Kč a 2 330 000 Kč jsme pak doplnili my podle tradičního modelu: nejúspěšnější projekt v každém regionu získal od ČSOB 50 000 Kč, další 4 si pak připsaly 40 000 Kč, 35 000 Kč, 25 000 Kč a 10 000 Kč.

Nejvíc získal Dům chráněného bydlení PEKÁRNA z Kraje Vysočina, který veřejnost ocenila na 205 120 Kč a od nás dostal dalších 50 000. Celkově si tak připsal více než 250 000 Kč.

Program ČSOB pomáhá regionům podpořil za 10 let již více než 1 400 projektů celkovou částkou bezmála 67 milionů Kč. Druhé kolo programu otevíráme už v září.