Léto, slunce a nezapomenutelné zážitky

Jaké by to bylo, znát se osobně s hvězdami českého plážového volejbalu nebo navštívit zákulisí řevnického pivovaru? Dopřejte si jakýkoli zážitek z programu Mastercard Priceless Prague pro ČSOB Premium.

Dvouhodinový trénink plážového volejbalu s olympijským tandemem

Ondra Perušič a David Schweiner vyladí vaše podání, přihrávky a smeče během jednoho odpoledne. Trénink pod vedením jediné české mužské dvojice, které se mimo jiné povedlo vyhrát titul světového okruhu plážového volejbalu.

Dokonalá relaxace celého těla s procedurou Zen mirror

Zpomalte, zastavte se, zapomeňte na chvíli na strasti všedních dnů a dopřejte svému namáhanému tělu i mysli relax, který si zaslouží. V rámci procedury Zen mirror si užijete výjimečnou kombinaci masážních technik v oblasti hlavy, ramen a křížové a bederní oblasti.

Staňte se na celý den sládkem v řevnickém pivovaru

Do tajů pivovarského řemesla vás zasvětí místní sládek Roman Řezáč. Vyzkoušíte si několik postupných kroků z vaření piva, jako je šrotování, rmutování, scezování, chmelovar, spílání nebo zakvašování.

Dejvické divadlo na otevřené letní scéně ve Voděrádkách

Nechte se zasáhnout silnou atmosférou představení Přízraky od Henrika Ibsena. Prémiové vstupenky pro 2 osoby na vyprodané představení Dejvického divadla vám přinesou neobyčejný kulturní zážitek. Výjimečný večer jen podtrhne prostředí nově vzniklé letní scény Home of AV ve Voděrádkách.

 

Chcete víc zážitků? Podívejte se na kompletní nabídku programu Mastercard Priceless Prague pro ČSOB Premium a zažijte léto, na které jen tak nezapomenete.