Jsme tu pro vás – víte, na koho se obrátit?

V ČSOB Premium vám jsme k ruce, ať řešíte finance, nebo si chcete zpříjemnit život i v nebankovních záležitostech. Pojďme si zopakovat, kdo vám v obou oblastech pomůže.

Když řešíte peníze

Jde to i na dálku – od 7 do 22 hodin (o víkendu od 8 do 22 hodin) je vám k dispozici Premium linka 800 370 370, kde vám profesionálové poskytnou stejnou péči jako při návštěvě pobočky, jen po telefonu, například v oblasti spoření a investic, úvěrů, neživotního pojištění i pojištění hypotéky.

Na telefonu tu jsme pro vás, i když potřebujete vyřídit drobnosti – například změnu občanského průkazu, zasílací adresy, změnu nastavení platebních karet nebo limitů k internetovému bankovnictví – nebo třeba jen aktivovat aplikaci Smart klíč či zaslat nový PIN.

Pokud se na nás obracíte raději e-mailem, uložte si prosím kontakt premium@csob.cz.

Když chcete potěšit sebe i druhé

Potřebujete zajistit něco osobního, například poslat kytičku k svátku nebo sehnat lístky na koncert? Můžete to delegovat na naše osobní asistenty. Pokud už jste službu Osobního asistenta někdy využili, překvapí vás malou změnou – přejmenovali jsme ji na Premium Concierge. Pro vás se tím ovšem nic nemění, asistenti i nadále rádi zajistí všechna vaše nebankovní přání – tak se nechte hýčkat.

Chystáte se na dovolenou? Premium Concierge poradí dostupné destinace, objednají letenky a zajistí i termín PCR testu v okolí vašeho bydliště. Prostě se postarají, aby všechny etapy vaší cesty proběhly bezpečně s ohledem na stávající situaci.

Telefonní číslo na Premium Concierge je 226 226 000, využít můžete i e-mail premium@csob-concierge.cz. Doporučujeme, abyste si oba kontakty uložili a měli je po ruce, kdykoli budete potřebovat.

Premium Concierge je tu pro vás 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, třeba když:

  • potřebujete doporučit, vyhledat nebo zarezervovat restauraci;
  • přejete si zajistit vstupenky na kulturní, sportovní nebo společenskou událost;
  • chcete vyhledat a rezervovat dostupné ubytování nebo doporučit možné aktivity;
  • nedaří se vám dokončit online nákup a potřebujete poradit;
  • chtěli byste udělat radost kyticí nebo dárkem;
  • prostě potřebujete ušetřit čas a věnovat se něčemu jinému.

Věříme, že vám dokážeme být oporou ve všech životních situacích, a přejeme vám, aby těch příjemných bylo stále víc.