Oslavte příchod jara unikátním zážitkem

Návštěva nepřístupných prostor emauzského opatství, neopakovatelná dámská jízda nebo průřez pražskou gastro scénou – vyberte si to pravé v programu Mastercard Priceless Prague exkluzivně pro ČSOB Premium.

Toulky časem královským Novým Městem a emauzským opatstvím

Historií Nového Města a prostorami jediného slovanského kláštera říše Karla IV. vás provede odborník na slovo vzatý – doc. PhDr. Richard Biegel, Ph.D., ředitel a pedagog Ústavu pro dějiny umění FF UK se specializací na novověkou, moderní a současnou architekturu, urbanismus a památkovou péči.

Setkání v ženském stylu

Jedinečný zážitek spojuje degustaci prosecca a květinový workshop s posezením nad skvělým pohoštěním. To vše v nádherné atmosféře s výhledem na Vltavu exkluzivně pro vás a partu kamarádek k různým příležitostem, jako jsou narozeninové oslavy, rozlučky se svobodou nebo prostě jako dárek.

Procházka Prahou za nejlepším jídlem a pitím

Zjistíte, kde se v hlavním městě skvěle najíte a napijete a kterým turistickým pastem je lépe se vyhnout. Podíváte se do ověřených podniků a lahůdek, dozvíte se, kam zajít na dobré pivo a víno a která místa si místní bedlivě střeží jen pro sebe. Staňte se odborníkem na gastronomickou Prahu.