ČSOB NaDobrouVěc – když platíte a zároveň pomáháte

Spousta z vás se v loňském roce připojila k naší spolupráci s Nadačním fondem Mathilda – společně jsme na výcvik vodicích psů poslali 1,6 milionu Kč a přispěli tak na výcvik pěti chlupatých pomocníků. A jedeme dál!

Proč spolupracujeme právě s Mathildou? Protože je to potřeba – výcvik jednoho vodicího psa vyjde na téměř 300 tisíc korun a lidí se zrakovým postižením, kteří na toho svého čekají, je stále spousta. Jak říkala zakladatelka fondu hraběnka Mathilda Nostitzová, která je podporovala přes 20 let: „Pomoc není otázkou peněz, ale srdce.“

Tomu věříme i my, a proto s námi nově můžete přispívat prostřednictvím ČSOB NaDobrouVěc ze všech svých platebních karet, nejen z prémiové kreditky. Navíc si můžete vybrat, jestli chcete z každé své platby přispívat 0,1 %, 0,3 %, nebo dokonce 0,8 %. Tím se zároveň dříve nastavené příspěvky z vaší kreditky vypnou.

Stejně jako loni každý příspěvek znásobíme, a když zaplatíte svou kreditkou, přidá se i společnost Mastercard.

Kolik společně pro Mathildu získáme:

Zvolený příspěvek Když zaplatíte 1000 Kč Když platbu znásobí ČSOB Když se přidá Mastercard
0,1 % 1 Kč 2 Kč 3 Kč
0,3 % 3 Kč 6 Kč 9 Kč
0,8 % 8 Kč 16 Kč 24 Kč

Chcete přispívat na něco jiného?

To není problém, můžete vybírat z dalších neziskových organizací a podpořit například seniory, děti v krizové situaci, sbírku SOS Ukrajina nebo ochranu a obnovu české krajiny. Na ně se ale nevztahuje naše znásobení příspěvku.

Jak na to?

  1. Otevřete si ČSOB Smart a v Nabídkách v sekci Účty rozklikněte ČSOB NaDobrouVěc
  2. Vyberte si neziskovku
  3. Zvolte si výši příspěvku

Tím se zároveň zruší dříve nastavené přispívání pouze z vaší kreditky. Výši příspěvků můžete kdykoli změnit nebo je pozastavit, měnit můžete i podporovanou organizaci. Potvrzení o příspěvcích pro daňové účely vám pošleme do internetového bankovnictví.

Jsme hrdí na to, že společně můžeme vytvářet svět, kde úspěšní pomáhají těm, kteří takové štěstí neměli. Přidejte se k nám a přispívejte NaDobrouVěc, protože ten pocit za to stojí.