Zpestřete si program výjimečným zážitkem

I když je každý den něčím jedinečný, zpříjemnit si ho netradičním zážitkem není nikdy na škodu. Vyberte si ze zážitků Mastercard Priceless Prague exkluzivně pro ČSOB Premium.

Z čeho mám teď největší radost? Ušila jsem si nové šaty!

Kurz šití od A do Z i pro úplné amatéry, ve kterém si vytvoříte šaty doslova na celý život. Celý proces projdete krok po kroku pod profesionálním vedením. Vždy se máte s kým poradit, když budete v úzkých. Na závěr kurzu odejdete s hotovým kouskem, který můžete ihned začít nosit.

Degustační překvapení v holešovickém konceptu The Eatery s Pavlem Býčkem

Máte odvahu vyrazit na večeři, jejíž menu zjistíte až na konci celého večera? Vyzkoušejte si, jak vytříbené vaše chuťové buňky doopravdy jsou, a otestujte je při tipování složení pokrmů. Pětichodové degustační menu a pečlivě vybrané vinné párování.

The Blend – cesta do fascinujícího světa whisky

V průběhu 1,5hodinového edukačně-degustačního programu se seznámíte s příběhem skotské whisky. Dozvíte se zajímavé informace o historii, výrobě a portfoliu značky Chivas Regal, ochutnáte rozmanité druhy whisky a namícháte si vlastní blend. To vše pod vedením Zdeňka Kortiše.

Soukromá tour pro děti v zážitkovém hračkářství Hamleys

Nechte své děti objevovat ta nejzajímavější zákoutí hračkářství společně s pohádkovým průvodcem. V rámci VIP vstupu navštíví atrakce, jako jsou benátský kolotoč, zrcadlové bludiště či závodní auta, a spoustu dalších aktivit.