Náš zelený příběh je o svobodě i zodpovědnosti

Host: Zora Křičková, výkonná ředitelka útvaru Facilities management ČSOB

Jaké to je, vytvářet životní prostředí pro 9 000 zaměstnanců ČSOB? Zora byla u toho, když se rodila centrála ČSOB v Radlicích, nejekologičtější budova v Česku a vzor pro všechny další projekty, které přicházejí po ní.

Jak probíhá stěhování 3 tisíc lidí, proč se potřebujeme setkávat i v postcovidové době, kdy se skoro všechno zvládá online, a jak v ČSOB plníme naše ekologické závazky, to se dozvíte v aktuálním podcastu, kterým vás provede Tomáš Sedláček.

Pusťte si nás

Doporučujeme i další epizody:

Ekonomika se nachází v období převratných změn

Host: Petr Manda, ředitel Korporátního a institucionálního bankovnictví ČSOB

Poslechněte si o dopadech závislosti mezinárodního obchodu na dopravě v době, kdy se sešly vlivy pandemie a politických událostí jako například brexit. Jak to všechno ovlivňuje trh práce a jestli do pravidel hry promluví i generační obměna v českých firmách, to se dozvíte v aktuálním podcastu s Petrem Mandou.

Pusťte si nás

Rád motivuji lidi na sobě pracovat a mířit výš

Host: Lukáš Sedláček, zakladatel vzdělávací platformy ELAI, události Týden inovací ČR a sociální sítě Poetizer

Dozvíte se, co zajímavého přináší ELAI, tedy European Leadership & Academic Institute, jak funguje Poetizer neboli sociální síť pro básníky celého světa nebo jaké bylo dětství bratrů Sedláčkových v Dánsku a Finsku.

Pusťte si nás

Inovační čtvrtek Míši Lhotkové s Martinem Rehákem

Host: Martin Rehák, CEO Resistant AI

Michaela si s Martinem Rehákem povídala o umělé inteligenci, automatizaci nebo kyberútocích. Martin Rehák je zakladatel společnosti Resistant AI, což je technologická společnost, která chrání nejen banky před pokročilými kyberútoky a podvody. Díky umělé inteligenci dokáže rozpoznat zfalšované dokumenty, podvodné transakce i útoky cílené na scoringové modely. Společnost Resistant AI byla založena v lednu 2019, v únoru získala investici ve výši 2,75 mil. USD.

Videorozhovor je k dispozici na YouTube a podcast na Spotify.

Proč je důležité míti FILIPa a kdo ho pro děti natáčel

Host: Romana Widenková a Tomáš Krutina aka Evka a Evžen, herci z aplikace FILIP

V tomto podcastu jsou hosté hned dva, mladí bezprostřední herci, kteří si vzali na starost zpřístupnit dětem svět peněz v naší aplikaci FILIP. Během natáčení 30 videí s tématy finanční gramotnosti se sami leccos přiučili a podělí se s vámi o své zážitky z castingu i natáčení aplikace.

Zaujala vás aplikace FILIP? Můžete si ji stáhnout.

Pusťte si nás

Inovační čtvrtek Míši Lhotkové s Danielou Peškovou

Host: Daniela Pešková, členka představenstva České spořitelny

Michaela si s Danielou Peškovou povídala o inovacích v bankovnictví, spolupráci či konkurenci bank, o bankovní identitě a řadě dalších témat. Daniela Pešková je v České spořitelně zodpovědná za retailové bankovnictví (v představenstvu ČS je od roku 2016 jako jediná žena, pod sebou má cca 5 tisíc zaměstnanců). Je to první žena, která se objevila v nejvyšším vedení jedné z velkých bank.

Videorozhovor je k dispozici na YouTube a podcast na Spotify.

Tyto a další epizody si můžete pustit ve svých oblíbených podcastových aplikacích – Spotify, Apple Podcasts nebo Google Podcasts. Stačí jen do vyhledávání zadat „Buďte v obraze“ nebo si je můžete poslechnout z našeho webu.