Sportujte s výhodami s ČSOB Premium

Partnerské slevy a cashback 10 % navíc

Zeptali jsme se, jak trávíte svůj volný čas. Ukázalo se, že 2/3 z vás sportují, téměř polovina jezdí na kole a 21 % pravidelně běhá. Proto jsme s vybranými partnery dohodli mimořádné slevy a navíc cashback 10 %.

Chceme vás v tom, co máte rádi, podpořit. Domluvili jsme báječné slevy na sportovní vybavení, péči o vaše kolo nebo chvíle s přáteli na greenu. Stačí platit kartou s logem ČSOB Premium a kromě výrazných slev získáte ještě cashbackze zaplacené částky se vám 10 % vrátí zpátky na účet až do výše 1 000 Kč od každého partnera.

Atraktivní sportovní značky u BaGo Sport

BaGo Sport působí na českém trhu od roku 2012 a reprezentuje především luxusní sportovní zboží – UA GOLF, 4F, Zephyr, Enertor, Hickies, Trespass, Sveltus a další, například celosvětově známou značku Under Armour GOLF. Jejich cílem je podporovat sport a kvalitní životní styl, a to nás oslovilo. Proto jsme pro vás zajistili slevy až 30 % na novinky a až 60 % na outlet v jejich e-shopu na www.protrenink.cz.

Kolofix se o vaše kolo postará

Kolofix je jediný specialista na servis kol s pokrytím celé České republiky. Stačí se jednoduše objednat na webu nebo přes mobilní aplikaci. V řádu hodin vám opraví jakýkoli typ kola, záruka kvality je v Kolofixu samozřejmostí a vašeho miláčka vám dají do pořádku bez dlouhých čekacích lhůt. A především jsme vám zajistili 30 % slevu na práci, pokud se objednáte přes aplikaci Kolofix.

Vyrazte ven v jakémkoli počasí s Rock Point

Rock Point jsou outdooroví specialisté na široký sortiment předních světových značek. Už od roku 1997 se starají, abyste si mohli užít pohyb v přírodě naplno. Vybírat můžete s 15 % slevou na veškeré vybavení a produkty značek jako Osprey, Salewa, Patagonia, Garmont, Keen, Black Diamond, Hannah, Rafiki, Prana, Julbo, Dynafit, Hoka One One a z mnoha dalších.

Golf se vším, co k němu patří, s TeeTime

TeeTime víc než 20 let pracuje na tom, abyste měli snadný přístup ke všem informacím, které ke hraní golfu potřebujete. Kromě jednoduchého systému na rezervaci hracích časů také zajistí, abyste si mohli zahrát s nejlepším vybavením a neutekly vám unikátní nabídky ze světa golfu. Kromě zajímavých slev na atraktivní hřiště jsme pro vás nyní zajistili dvojnásobný počet TeeCoinů do věrnostního programu TeeTime.

Ať už si vyberete golf, kolo, nebo třeba jen procházku podzimní krajinou, věříme, že výhody, které jsme vám u našich partnerů zajistili, přispějí k vašemu lepšímu pocitu z aktivního života.

 

Pravidla akce naleznete zde.