Když si potřebujete půjčit

Jsme tu pro vás i ve chvílích, kdy chcete splnit blízkým jejich sen nebo čelíte nečekané události a nemáte právě volné finanční prostředky.

Půjčka na bydlení

Pomůžeme vám financovat novou kuchyň, koupelnu, ale také rekonstrukci, bazén či projekt nové zahrady. Půjčka je vhodná také na pořízení stavebního pozemku, rekreačního či mobilního domu. Splátky si můžete rozložit až na 12 let. Na doklady o použití půjčky nespěcháme – sami se o ně připomeneme do 6 měsíců od poskytnutí půjčky. Navíc až 20 % půjčených peněz, max. 60 000 Kč, je možné použít na cokoliv.

Pokud vás zajímá oblast udržitelnosti, máme pro vás Zelenou půjčku na bydlení. S ní můžete financovat pořízení fotovoltaické elektrárny, tepelného čerpadla nebo kondenzačního plynového kotle, a s to s garantovanou úrokovou sazbou 4,75 % ročně.

Půjčka na cokoliv

Je alternativou v případě, že nechcete nebo nemůžete doložit účel, na který si půjčujete. Díky ní si můžete půjčit až 800 000 Kč, a to až na 8 let.

O Půjčku na bydlení nebo Půjčku na cokoliv si můžete jednoduše požádat také prostřednictvím ČSOB Smart nebo Internetového bankovnictví, kde jsou navíc nyní zvýhodněny slevou 30 % oproti sazbě standardní.

Konsolidace půjček

Máte již půjčku nebo půjčky někde jinde? Možná potřebujete další prostředky? S konsolidací půjček můžete své stávající půjčky refinancovat nebo spojit do jedné, zpřehlednit si splácení a ušetřit na úrocích. Když si k nám nyní převedete alespoň 50 tisíc Kč odjinud, garantujeme vám úrokovou sazbu 4,5 % ročně.

ČSOB je tu pro všechny životní situace

Všechny ČSOB půjčky se vždy přizpůsobí vašim potřebám – díky flexi balíčku si splácení navíc můžete upravit tak, jak potřebujete, a to zcela bez poplatku. Splátky si tak můžete snížit, zvýšit nebo odložit. Půjčku můžete bez poplatku také kdykoliv splatit. Pokud půjčku splatíte do 3 měsíců, banka vám navíc vrátí úroky, které jste na půjčce zaplatili.

Zajímá vás, jaké možnosti vám nabízí vaše prémiová kreditní karta, nebo přemýšlíte o financování nového vozu? Podívejte se na náš web, kde se o  Premium kartěAutopůjčce dočtete více.