Září plné nevšedních zážitků

Rozmýšlíte se, čím si osladit návraty z dovolených a měsíc září? Tak v tom případě pro vás máme několik unikátních možností! Děti i dospělí se můžou pustit do studia kurzů online a pro odvážné z obou věkových kategorií tu máme noční zážitky z programu Mastercard Priceless Prague exkluzivně pro ČSOB Premium.

Online kurz moderní kaligrafie s Lucií alias Tou usměvavou

Miluje vaše dítě kreslení a pořád si něco píše? Nebo si naopak myslíte, že škrábe jako kocour a práce s písmeny není vůbec jeho vloha? Kurz letteringu neboli krasopsaní je určen úplně pro všechny děti.

Noční dobrodružství pro děti v hračkářství Hamleys

Unikátní příležitost pro vaše děti zažít noc v hračkářství se spoustou her! Využijte poslední volná místa a přiveďte své děti s koncem otevírací doby do obchodu Hamleys. Nechte je během večera a noci objevovat skrytá tajemství se zkušenými animátory. Ráno s otevřením obchodu si je opět vyzvednete. Není to sen?

Až 30% sleva na FitNut akademii – online studium programů Fitness a Nutri

Je úžasné, jak lehce dostupné jsou v této době informace o zdravém životním stylu, ale zároveň je velmi složité se v této spleti doporučení orientovat, rozumět jim a správně aplikovat. Studium FitNut akademie rozbije veškeré vaše dosavadní pochyby a špatné návyky. 30% sleva na samostatnou Nutri akademii nebo Fitness akademii a 20% sleva na kompletní FitNut akademii.

Noční komentovaná prohlídka magického Vyšehradu

K místům, která jsou pevně ukotvena v dějinách celého národa, rozhodně patří pražský Vyšehrad. Během prohlídky se seznámíte se stopami všech etap jeho dlouhé a poutavé minulosti. Komentovaná prohlídka vás zavede do spletitých chodeb – takzvaných kasemat – a také do největšího z podzemních prostorů – Gorlice.