Vyhrajte úžasné zážitky s Amazing Places nebo iPhone 12!

Máme pro vás inspirativní tipy na báječná místa v Česku i na Slovensku a navíc soutěž o chytrý telefon nebo jeden z 5 víkendových pobytů od Amazing Places.

Když přijde pátek, bývá často těžké se na poslední chvíli rozhodnout, kam vlastně vyrazit. A jezdit pořád dokola na ta stejná místa, to není právě zábava.

Pokud toužíte po dobrodružství nebo odpočinku v zajímavé lokalitě, určitě vás bude zajímat projekt Amazing Places, který představuje kouzelná místa v Čechách i na Slovensku, na která rozhodně nezapomenete. Od 1. do 30. září 2021 můžete některý z vybraných pobytů vyhrát díky své kartě ČSOB Premium. Stačí se registrovat nebo přihlásit na stránkách Visa Benefit programu a těšit se na slosování.

Zažijte něco nevšedního!

Proč právě Amazing Places? To nejdůležitější je přidaná hodnota, atmosféra, kterou ve vás místo zanechá. Lokalita v užším i širším pojetí a samozřejmě také personál a lidé, kteří se o vás starají. Je to totiž lidský faktor, který má velký podíl na celkovém dojmu.

Nejde jen o pobyt samotný, ale také o zážitky, které se odvíjejí od charakteru daného místa.V Nepomuku si tak dopřejete relax v pivních lázních a vyzkoušíte si jízdu v traktoru, v Roubence u Lišky na Vysočině ochutnáte místní speciality připravené na grilu a v ohništi a třeba na statku v Dolním Žandově na vás čeká bydlení jako v pohádce.

Zakladatel projektu Amazing Places Petr Kotík všechny lokality vybírá velmi pečlivě. Sám je totiž navštěvuje a jeho výběr se řídí přísnými kritérii. S budoucími partnery musí být stoprocentně spokojený a přesvědčený o tom, že se budou líbit nejen jemu, ale hlavně lidem, kteří místa navštíví. I detaily přitom často hrají rozhodující roli. Jenže pečlivost při výběru znamená záruku kvalitního servisu a míst, která mají svou duši.

Jak na to?

V naší soutěži na vás čeká 5 víkendových pobytů pro 2 nebo rodinu, polopenze a u každého ubytování bonusy jako půjčení elektrokol, vstup do sauny, welness a další. Kromě pobytů můžete vyhrát i jeden z 5 chytrých telefonů iPhone 12.

Zúčastnit se je jednoduché. Stačí se zaregistrovat na stránkách Visa Benefit programu www.visa.cz/soutez nebo se přihlásit ke svému účtu a budete automaticky zařazeni do slosování. Soutěže se můžete účastnit, pouze pokud jste držiteli prémiových karet Visa.