Získejte náskok ve světě přímého investování

Uvažujete o přímém investování na kapitálových trzích a chcete si je vyzkoušet s podporou opravdových profesionálů? Dopřejte si konzultaci se zkušeným makléřem Patria Finance ze skupiny ČSOB a extra benefity navíc.

Patria Finance je obchodník s cennými papíry patřící do naší ČSOB a průkopník kapitálového trhu v Česku. Dnes spravuje investice a aktiva v objemu přesahujícím 60 miliard korun pro více než 40 tisíc klientů a je tak čelním retailovým brokerem. Disponuje vlastní online platformou pro investování, plnohodnotnou mobilní aplikací, týmem zkušených makléřů a analytiků, jedinečnou službou robotického investování indigo, exkluzivním servisem investiční zpravodajství www.Patria.cz a také pravidelným vzděláváním skrze bezplatné semináře, webináře či e-booky, plné námětů a konkrétních investičních tipů.

Jindřich Holčák, který se v Patrii stará o VIP klientelu a také zodpovídá za klienty, kteří společně s Patrií využívají právě ČSOB Premium, vyzdvihuje nadstandardní klientský servis, exkluzívní zpravodajství a data z finančních trhů v češtině na respektovaném investičním webu www.Patria.cz (měsíčně kolem 200 000 unikátních čtenářů) nebo přístup klientů k analýzám, komentářům a investičním tipům Patrie.

Exkluzivně pro ČSOB Premium

Pro klienty ČSOB Premium má Patria připraveny extra výhody. Jaké to jsou? Vstupní konzultace se zkušeným makléřem, první tři nákupní pokyny bez poplatku a exkluzivní investiční zpravodajství a data portálu www.Patria.cz v podobě jinak placené licence Investor Plus na 6 měsíců zdarma.

Začít obchodovat je velmi jednoduché, registraci lze provést online během několika minut na finance.patria.cz, případně i přímo s vaším bankéřem na pobočce ČSOB. Kolegové z Patrie vás rádi přijmou osobně v reprezentativních prostorách centrály ČSOB v Radlicích. V online podobě jsou pro vás k dispozici na klientské lince 221 424 240 nebo na e-mailové adrese patria@patria.cz.

Investování pro opatrné i odvážné

Nabídka Patrie je bohatá a cílí na různě naladěné investory. Od velice jednoduchých a srozumitelných způsobů investování, jako jsou pravidelné investice do ETF nebo roboticko-algoritmické obchodování Indigo, přes komodity nebo dluhopisy po odvážnější investiční instrumenty. „Součástí nadstandardní péče o naše klienty je třeba také připisování dividend zdarma nebo podpora v podobě přehledných podkladů pro zpracování daňového přiznání, která u konkurence také není běžná,“ dodává Jindřich Holčák.

Máte kolegu nebo známého, který již Patrii využívá? Stávající klienti Patrie mohou doporučit nového klienta a oba tak získáte bonus 1 000 Kč jako kredit na poplatky v rámci akce „Přiveď investora“.