Pojďte s námi na výlet

Přijměte naši pozvánku na 15 zajímavých míst v České republice se sportovním projektem ČSOB Na Zdraví – Na výlet. Vytvořili jsme ho pro všechny, kdo rádi tráví volný čas venku.

Uvidět úžas v očích dětí, až zjistí, že chaloupka na kuří nožce skutečně existuje, stojí za to! Vezměte je na výlet do Chotěšova u Plzně a třeba se nechají inspirovat, když se dozví, že ji postavily děti během 14 dnů letního tábora.

Za větrnými mlýny nemusíte až do Holandska, v malebné krajině jižní Moravy u obce Kunkovice jeden stojí už od roku 1875. Málem to s ním nedopadlo dobře jako s mnoha jeho souputníky, ale naštěstí v posledních letech prošel citlivou rekonstrukcí.

Pražský Vyšehrad vás může nalákat třeba na Čertův sloup a pověst, jíž je opředený. Prý ho na Vyšehrad přinesl čert jménem Zaradan. Bohužel to nestihl před svítáním, jak zněla podmínka sázky s tamním knězem, a proto ho vzteky roztříštil na tři kusy. K čemu ovšem skutečně monolity sloužily, o tom se dodnes jen dohadujeme.

Nechte se nalákat nádhernými fotografiemi od Tomáše Kubelky, podpořte svou aktivitou hendikepované sportovce a soutěžte o zajímavé ceny s naším chameleonem. Zkrátka vyrazte na vyletnazdravi.csob.cz.