Rozhovor s držitelem Českého lva

S oblíbeným hercem Ivanem Trojanem si v našem podcastu „Buďte v obraze“ povídal Tomáš Sedláček. Co Ivan dělá, když právě nehraje, a jak se vypořádával s uzavřením Dejvického divadla? Buďte v obraze nejen v oblasti byznysu, ale také v oblasti kultury, zábavy nebo dění ve společnosti.

Ivan Trojan

Myslím, že žijeme v krásných časech, říká držitel Českého lva.

Co dělá Ivan Trojan, když právě nehraje? Jak se vypořádával s uzavřením Dejvického divadla? V čem se za poslední roky posunul, kde se naopak zasekl nebo jak vzpomíná na natáčení Samotářů; to vše si můžete poslechnout v podcastu „Buďte v obraze“.

Moderuje: Tomáš Sedláček

Epizodu s Ivanem Trojanem si můžete pustit ve své oblíbené podcastové aplikaci – Spotify, Apple Podcasts nebo Google Podcasts. Stačí jen do vyhledávání zadat „Buďte v obraze“. Nebo si ji můžete poslechnout z našeho webu.

Doporučujeme vám k poslechu také tyto rozhovory:

Hélène Goessaert, členka představenstva ČSOB zodpovědná za řízení rizik
Dozvíte se, jaká byla nejriskantnější rozhodnutí, která kdy udělala, nebo že na své práci miluje rozhodování, u kterého vždy hlavní roli hraje férovost a respekt. K čemu se hodí chodit do divadelního kroužku a proč není procházka kolem bloku vůbec špatná věc?

Jiří Střecha, ředitel Poštovního muzea
Tento díl vám odhalí svět známek, razítek a promyšlené logistiky. Dozvíte se například, které výjimečné exponáty se ukrývají pod střechou Poštovního muzea, jaké neobvyklé druhy přepravy dopisů se používaly a podle čeho se vybíralo téma nové expozice známek pro rok 2022.

Marek Loula, finanční ředitel a člen představenstva ČSOB na Slovensku
Poslechněte si, jak řešení klimatických změn ovlivní ekonomiku a co může ČSOB nabídnout českým firmám v současné situaci razantních změn. Dozvíte se také, jaký dopad bude mít na ekonomický rozvoj České republiky evropská zelená politika a co se dá dělat pro to, aby se vyšší náklady na ekologii v budoucnu vyplatily.

Pokud chcete další rozhovory slyšet jako první, odebírejte náš podcast a „Buďte v obraze“.