O tom, co bude Premium, teď můžete rozhodnout vy

Chytrá poštovní schránka, odhad ceny nemovitosti během pár vteřin, profesionální venčení a péče o domácí mazlíčky, úklid domácnosti, nejlepší pepř na světě nebo uchování kmenových buněk pro případ zdravotních problémů? Prozraďte nám, který z vybraných startupů se vám líbí, a my ho zařadíme do ČSOB Premium s exkluzivní nabídkou. Na vašem názoru záleží!

Valuo: Zjistěte cenu své nemovitosti raz dva

Chcete znát cenu své nemovitosti, prodat dům či byt nebo pronajmout svou nemovitost a nevíte za kolik? Díky Valuo.cz zjistíte cenu svého bytu nebo rodinného domu během pár vteřin a můžete i sledovat, jak se vyvíjí jejich hodnota. Výhodou tohoto řešení je, že při odhadech dokáže zohlednit lokalitu, stav nemovitosti, velikost, konstrukci stavby a mnoho dalších parametrů. Službu používají stovky odhadců, realitních makléřů i několik bank (včetně Hypoteční banky, která spadá pod ČSOB).

FurtodoBox: Buďte pány svého času s chytrou schránkou

Asi to znáte – přijde vám SMS nebo e-mail od přepravní společnosti, že kurýr doveze zásilku v časovém rozpětí několika hodin. Zákonem schválnosti bývá, že přijede mimo časový úsek, nebo dokonce vůbec. Se zbytečným čekáním i chozením na poštu se můžete rozloučit díky chytré poštovní schránce FurtodoBox. Ta jako jediná na světě umožňuje díky chladicí části doručení potravin nebo léků.

LazyFriday: Péče o domácnost i mazlíčky

S péčí o domácí mazlíčky nebo s úklidem domu či bytu vám pomůže služba LazyFriday. Z každé návštěvy navíc obdržíte fotky, textové shrnutí nebo video, abyste měli perfektní přehled o tom, co se u vás doma v danou chvíli děje. Svěřte svůj dům či byt do rukou odborníků nebo si nechte vyvenčit domácího mazlíčka, když zrovna nemáte čas.

Pepperfield: Nejlepší pepř na světě na váš stůl

Od milovníků pepře pro milovníky pepře. I tak by se dal shrnout startup Pepperfield. Ten k nám jako první v ČR dováží nejchutnější pepř světa – kampotský pepř z Kambodži, o kterém světoví šéfkuchaři tvrdí, že se mu nic nevyrovná. Z každého jídla tak udělá gastrozážitek. Certifikovaný pepř zároveň osobně odebírají za fér ceny u farmářů v Kambodži a část zisku tam vrací zpět na podporu regionů.

Medicínské centrum Praha: Uchovejte si své kmenové buňky na stáří

Bude to možná znít jako sci-fi, ale předcházet problémům spojeným s postupným slábnutím imunitního systému v důsledku věku a nemocí teď můžete díky odběru a uchování svých kmenových buněk. Unikátní službu nabízí Medicínské centrum Praha i s možností poslat zmrazené buňky na kterékoli místo světa.

Dejte nám vědět, co by se líbilo vám

O tom, který ze startupů výše zařadíme do nabídky ČSOB Premium, a bude tak pro vás výhodnější, rozhodujete vy. Stačí nám jen vyplnit krátký dotazník. Děkujeme!