Rychle, pohodlně a hlavně bezpečně

Pandemická krize, které od jara loňského roku čelíme, do značné míry urychlila nástup moderních technologií usnadňujících komunikaci a život v době, kdy je jakýkoli osobní kontakt potenciálním zdrojem nákazy. Ani my v tom ohledu nezůstáváme pozadu a vylepšujeme pro vás služby tak, abychom chránili vaše zdraví. Díky rozšíření Vzdáleného prémiového bankovnictví vyřídíte cokoli okolo svých financí pohodlně a bezpečně z domova.

Když jsme před 4 lety přišli se službou ČSOB Premium, naší vizí bylo poskytovat moderní bankovnictví s exkluzivními službami založenými na profesionální péči o klienty nejen v našich kamenných pobočkách, ale také prostřednictvím bankéřů na telefonu. Dnes se ukazuje, že tato vize byla více než správná a hlavně bezpečná.

Více času na opravdu důležité věci

Vzdálené prémiové bankovnictví stojí na čtyřech profesionálních bankéřích, kteří se starají o 1 600 Premium klientů. Díky jejich zkušenostem i technické zdatnosti s vámi vyřeší téměř jakýkoli požadavek rychle a efektivně. Lidský kontakt je nenahraditelný, ale díky inovacím v oblasti audiovizuální komunikace jsme vám zase o kousek blíž. Navíc vám tento způsob obsluhy ušetří čas, který můžete využít pro chvíle strávené s rodinou v bezpečí domova.

Co všechno s námi na dálku vyřešíte

Rozsah poskytovaných služeb Vzdáleného prémiového bankovnictví se od doby svého vzniku značně rozšířil a nemalý podíl na tom má právě rychlý rozvoj moderních technologií.

Využít služeb vzdáleného bankéře můžete aktuálně v oblasti spoření a investic, úvěrů, neživotního pojištění i pojištění hypotéky a postará se i o založení nového Premium Konta včetně platební karty a dalších prémiových služeb. Navíc se umí postarat i o pohodlný přechod klienta z jiné banky k nám.

A je vám k dispozici, i pokud potřebujete na dálku vyřídit jednoduché věci – například změnu občanského průkazu, zasílací adresy včetně zasílání výpisů z účtu, změnu nastavení platebních karet a limitů k internetovému bankovnictví nebo jen aktivovat aplikaci Smart klíč či zaslat nový PIN.

Pro využití služeb Vzdáleného prémiového bankovnictví stačí zavolat na Premium linku 800 370 370 nebo napsat na info.vzdaleni-bankeri@csob.czdostane se vám té nejlepší péče (stejně jako při návštěvě našich poboček).