Doma jako v zahraničí

Současná doba cestování do zahraničí stále nepřeje, ale to ještě neznamená, že by člověk musel sedět doma za pecí. Pro ty z vás, kteří mají sjednané cestovní pojištění ke své kartě, jsme jeho platnost rozšířili o Českou republiku a prodloužili ho až do konce června. I naše domovina má našinci přece co nabídnout a nehoda není náhoda.

Ať už vyrazíte letos v zimě na dovolenou či prodloužený víkend na svah, vydáte se na výšlap do přírody, nebo se s dětmi vydovádět do aquaparku, můžete si být jisti, že když se něco stane, kryjeme vám záda.

Co všechno vyřeší vaše cestovko?

Na svých toulkách po zemích českých teď máte o starost míň. Cestovko vás jistí v případě úrazu, odpovědnosti za újmu nebo při ztrátě zavazadel. V závislosti na vaší konkrétní smlouvě se pak může vztahovat na přerušení cesty, zmeškání odjezdu, spoluúčast na zapůjčené věci nebo pojištění stornopoplatků.

Úplný rozsah pojištění najdete v dokumentu Informace o cestovním pojištění pro držitele platební karty ČSOB nebo na webu ČSOB Premium. Podrobnosti vám také ochotně sdělí váš Premium bankéř – stačí zavolat.