Získejte něco navíc s prémiovými kartami

O tom, že vaše kreditní Premium Karta Mastercard a debetní Visa Infinite toho umí víc než ty ostatní, jste se už mohli nejednou přesvědčit. Tentokrát s nimi můžete získat doručení zdarma při nákupu v internetovém obchodě Alza nebo výhodu ve vánoční sběratelské soutěži v prodejnách Albert. A teď to nejlepší. Nemusíte pro to dělat vůbec nic navíc, stačí, když s nimi budete platit.

Získejte s Mastercard doručení zdarma

Šetřete v předvánočním shonu čas, energii a v aktuální pandemické situaci hlavně své zdraví. S kreditní Premium Kartou od Mastercard získáte na Alza.cz doručení zdarma, takže můžete zůstat v klidu a bezpečí domova. Jak na to? Stačí, když na Alza.cz od 30. 11. do 13. 12. zaplatíte online svou kartou – o nic dalšího už se starat nemusíte.

VISA vám dá víc

Ve vánoční sběratelské soutěži v prodejnách Albert se můžete letos těšit na lego stavebnice a spolehlivé nože značky Tefal. Běžný zákazník získá za každých 200 Kč nákupu jednu známku, ale že jste to vy, klienti ČSOB Premium, dostanete jednu navíc. A když použijete samoobslužnou pokladnu, získáte známky hned dvě. Jediné, co pro to musíte udělat, je platit svou debetní kartou Visa Infinite a kompletní sbírku budete mít pohromadě raz dva.

A to není všechno. Když svou Visa kartou zaplatíte online za nákup vyšší než 200 Kč v internetovém obchodě Alza.cz, jste ve hře o jednu ze 100 herních konzolí Xbox Series X. Stačí se zaregistrovat na soutěžním webu www.alza.cz/visa-soutez (web bude aktivní od 14. 12. 2020). Každý den od 14. 12. do 23. 12. vás zařadíme do slosování o 10 konzolí. Už za jeden nákup tak máte hned 10 šancí na výhru. Více na www.visa.cz/alza.