Známe jména 8 nejlepších trenérů

Soutěž „Díky, trenére“, jejímž smyslem je docenit práci těch, kteří se ve svém volném čase věnují malým i větším dětem a vedou je ke sportu, míří pomalu, ale jistě do finiše. Na základě vašich nominací vybrala odborná porota TOP 8 trenérů, kteří se v lednu příštího roku utkají o titul Trenér mládeže. Zjistěte, jestli se váš favorit dostal do finále.

Vizuál

Podporujeme lásku ke sportu

ČSOB Na zdraví je partnerem soutěže již od roku 2018. Sportovně-společenská akce oceňuje ty, kteří nezištně obětují svůj volný čas, aby přivedli ke sportu co nejvíce dětí a naučili je nejen lásce ke sportu, smyslu pro povinnost a fair play, ale také z nich vychovali dobré lidi.

Jak se vybírá nej trenér?

Přihlásit svého oblíbeného trenéra či trenérku do ankety může kdokoliv. Z nominací pak vybere odborná porota 16 nejlepších, ze kterých následně polovina postoupí do TOP 8. Letos se o postup utkalo pět hokejových trenérů, dvě trenérky volejbalu, dva trenéři jachtingu a dále trenéři atletiky, basketbalu, bojového umění, florbalu, softballu, mažoretek či fotbalu. Z nejlepších osmi trenérů vybírají zaměstnanci skupiny ČSOB Trenéra sympaťáka.

Vyhlášení vítěze

O titul Trenér mládeže 2020 se utká 8 nejlepších trenérů na Dni trenérů mládeže v UNYP Areně v Praze, který kvůli pandemickým opatřením proběhne v lednu příštího roku. Kromě vystoupení trenérů a jejich svěřenců se můžete těšit na kapelu Slza. Vstupné je zdarma.

Poslední ocenění trenéři

Loni získal titul Trenér mládeže hokejista David Vinš z Vimperka. Cenu Trenér sympaťák si odnesl Libor Trojan, který vede malé fotbalisty v Jinočanech.