Protáhněte si s námi svaly po prázdninovém lenošení

Na září jsme pro vás přichystali další Golfové odpoledne, kde si můžete vyzkoušet své první odpaly pod vedením profesionálních trenérů a užít si hezký čas s rodinou. Přihlásit se stále můžete i na podzimní běhy ČSOB Na Zdraví.

golf

Rodinné odpoledne na greenu

Naučte se hrát golf pod vedením profesionálního trenéra. Rodinné Golfové odpoledne je tu pro úplné golfové začátečníky – své první odpaly si mohou natrénovat dospělí i děti. Ti, kteří již mají zelenou kartu, si mohou zahrát turnaj formou Texas Scramble. Pro ty z vás, kteří nebudou mít chuť vyzkoušet si golf, máme přichystanou degustaci vín v klubové restauraci. A na své si tu přijdou i děti, které se zabaví při různých rukodělných aktivitách v tvořivých dílnách.

Pokud chcete strávit příjemné sobotní odpoledne v krásném prostředí areálu Golf Hostivař, poznačte si rovnou do kalendáře termín 26. září od 14:00. Golfové odpoledne končí v 18:00 vyhlášením vítězů a rozloučením. Pro účast na akci kontaktujte svého Premium bankéře.

Foto ČSOB golfové odpoledne

Běháme pro sebe, cvičíme pro Lukáše

Už jste někdy pomáhali cvičením? Každý váš sed-leh, dřep nebo klik posune Lukáše Polčáka blíže jeho snu – pořízení nové bionické ruky. Stačí se stavit v zóně ČSOB Na Zdraví na některém z našich běžeckých závodů. Pod dohledem trenéra si tu vyzkoušíte výše zmíněné cviky. Kolik jich zvládnete odcvičit během 2 minut, tolik korun přispějeme Lukášovi na novou ruku.

Jeho jméno tu padlo už dvakrát, ale kdo je vlastně ten Lukáš Polčák? Především aktivní sportovec, který to přes svůj handicap – deformace pravé ruky a nohy – nikdy nevzdal. Byl dokonce členem české paralympijské reprezentace. Rád natáčí motivační sportovní videa, věnuje se fitness a rapu. Lukáš věří, že mu nová ruka umožní posunout se v životě zase o kus dál, blíže svým snům.

Lukáš Polčák

Pojďte si s námi zaběhat a podpořit Lukáše na jeho cestě účastí na některém z našich podzimních běhů nebo nově můžete rovnou přispět přes Konto Bariéry. Startovné zdarma od nás můžete získat ještě na následující závody:

Závod Termín
Škoda FIT půlmaraton, Plzeň 27. 9. 2020
ČSOB Vokolo priglu, Brno 10. 10. 2020
ČSOB Janovských 11 a 19 km, Janov nad Nisou 31. 10. 2020

Pro rezervaci startovného zdarma kontaktujte svého Premium bankéře.

Náš tip: Pokud jste srpnový Spartan Race nestihli a rádi byste zažili náročnější běh, zkuste náš říjnový ČSOB Janovských 11 a 19 km.

Foto z ČSOB Na Zdraví Hostivařský běh