Aquapalace Praha letos láká na pirátské dobrodružství

V legendárním akvaparku Čestlice zažijete pravé mořské vlnobití, sjedete si nejdelší divokou řeku a tobogán s virtuální realitou. Letošní léto se ponese ve znamení zábavy a her na piráty. Zatímco se vaše děti převtělí do postrachů moří, vyzkouší si sílu korzárské kotvy a vydají se na loupežnickou stezku, vy se můžete mimo nepřeberných vodních atrakcí osvěžit i v nově otevřeném Pool baru. Pro klienty ČSOB Premium jsme navíc připravili slevy na vstupy na jednotlivé atrakce.

V nejzábavnějším akvaparku si užijete relax i moře zábavy. Unikátní vodní svět je svou rozlohou největší ve střední Evropě. Je tvořen třemi paláci a na své si tu přijde úplně každý. A až po divokých jízdách na tobogánech v celkové délce 860 metrů zatoužíte po troše klidu a odpočinku, je tu pro vás Saunový svět se 14 druhy saun a prohříváren.

Víkend plný virtuální reality

Milovníci adrenalinu a VR her se 15. a 16. srpna mohou těšit na víkend plný dobrodružství. Díky spojení virtuální reality s vodními atrakcemi si můžete užít unikátní jízdu na tobogánu Magic Tube nebo vyzkoušet letošní novinku – simulátor létání.

Jaké další akce tu na vás čekají?

Do Aquapalace Praha dorazí kromě korzárů také pestrobarevná dívčí kapela Lollipopz, která zde vystoupí hned dvakrát (18. 7. a 22. 8.). V polovině léta se pak můžete těšit na Letní Silvestr (31. 7.), kdy proběhne světelná show, vystoupí akrobaté a otevírací doba se prodlouží až do 1 hodiny ráno! Na konci léta organizátoři připravili loučení s prázdninami plné her i zábavy (29.–30. 8.).

Vodní radovánky s exkluzivní slevou

Osvěžující zábavu v Aquapalace Praha si klienti ČSOB Premium mohou užít s celou řadou slev na jednotlivé atrakce.