Pojištění, které myslí i na duši

Po 30 letech na trhu dobře víme, že každá větší škoda na majetku zároveň naruší běžný chod domácnosti a způsobí nepříjemný stres a vypětí. Proto od letošního dubna můžete v rámci pojištění stavby získat i kompenzaci za psychickou újmu a jet si spravit náladu třeba na hory či k moři. Jak přesně to funguje?

Pojištění, které myslí i na duši

Hlavní letošní novinkou je u našeho pojištění Náš domov jednorázové odškodnění za psychickou újmu. Pokud ho máte sjednané a postihne vás nešťastná událost, která s sebou ponese výplatu víc než 80 % z pojistné částky, přidáme vám jako bonus dalších 50 tisíc. Jak s nimi naložíte, je zcela na vás.

Zlepšení se navíc vztahuje na jakoukoli hlavní stavbu, ať už je to rodinný dům, byt, nebo chata.

A není to určitě jediný důvod, proč pojištění mít

Pojištění Náš domov je populární i díky řadě dalších benefitů. Třeba v rámci asistence zabezpečíme zámečníka, když si zabouchnete dveře. A ochrana majetku? Ta se samozřejmě nevztahuje jen na domov – bát se proto nemusíte ani o jízdní kolo či kočárek, ať jsou kdekoli. A to není zdaleka vše.

Kromě kompenzace jsme vylepšili i asistenční služby – například limit základní asistence se navýšil na 7 tisíc korun. Dalšího až 50% navýšení limitů se dočkala nejvíce sjednávaná varianta Dominant, a to jak pro pojištění staveb, tak pro pojištění domácnosti.

Ještě u nás pojištění domova nemáte?

Pro více informací a sjednání smlouvy jednoduše kontaktujte svého Premium bankéře.