Jak z domu či bytu vykouzlit skutečný domov

K řešení této otázky v Decolandu, u partnera našeho programu, přistupují osobitě. Místo jednoduché odpovědi totiž s klienty nejprve do hloubky probírají jejich potřeby, touhy a sny. A právě u tohoto specialisty na bydlení nyní dostanete i skvělou slevu na celý sortiment!

Kde začít, když se chcete doma cítit jako doma

Často se lidé ptají na radu, jak ze svého domu či bytu udělat skutečný domov. Chtějí obecné a hlavně zaručené tipy, které jim ale většinou nikdo není schopen jen tak dát. Šlo by vlastně poradit cokoli, třeba kupte si závěsy a pěkné dekorační polštáře apod.

V Decolandu se ovšem před lety zařekli, že půjdou jinou cestou. Chtějí totiž tvořit takové domovy, kde budou klienti žít spokojeně, a přesně proto je jejich nejčastější odpovědí na ošemetnou otázku spíše rozhovor. Doptávají se totiž klientů na životní styl, jejich nároky na interiér a jak jej budou využívat. A jelikož se potřeby časem mění a zrají, klienti se do Decolandu rádi vracejí.

Na základě zmíněných rozhovorů se v Decolandu již v nespočetně případech z běžné úpravy dostali ke kompletní proměně, která začala, k překvapení mnohých, realizací nové kuchyně.

Decoland není jen obchodem s luxusním zbožím

Kuchyňské a interiérové studio v Decolandu navíc nabízí dva renomované výrobce kuchyní, jedním je italský Scavolini a druhým rakouský Team 7. A proč právě tyto dvě značky? Jednoduše řečeno – v této oblasti chtěli být jiní a nabízet kvalitu a originalitu, která se u nás jinde moc nevidí.

Scavolini je jednoznačně italská jednička mezi kuchyněmi, ve svém loftu v New Yorku ji má třeba i Bruce Willis. A co se Team 7 týká a jeho kuchyní z masivu, zde je vyšší pořizovací cena vykoupena skutečně unikátním přístupem ke dřevu jako takovému, firma pěstuje vlastní stromy a dřevo následně prochází takovým procesem a péčí.

Využijte exkluzivní slevu v Decolandu

V Decolandu si zakládají na dokonalém servisu a budují opravdové domovy pro opravdové lidi. Zákazníci zde bezradně nebloumají, v Decolandu jsou jim totiž připraveni pomoci a najít řešení pro každého. A zároveň věří, že díky portfoliu těch nejlepších světových značek a zkušeností svých architektů a designérů se jim to daří.

A právě proto jsme pro vás u tohoto našeho partnera připravili 10% slevu na celý sortiment. Lze ji využít jednoduše v prodejně Decoland na adrese V Oblouku 800, Průhonice, kde stačí zaplatit kartou s logem Premium nebo Kartou dobré vůle.