Digitální novinky, které si určitě nenechte ujít

Nevynecháme jedinou příležitost, jak vám usnadnit přístup k penězům. Vaše internetové bankovnictví a Smartbanking jsou zase o něco příjemnější. Podívejte se.

U pokladny už můžete platit i iPhonem či Apple Watch

Všichni jablíčkáři si od listopadu mohou do aplikace Apple Wallet nahrát i platební kartu k našemu účtu. Stačí ji naskenovat, doplnit údaje a opsat kód z ověřovací SMS (doporučujeme mít povolené platby na internetu). Prozatím to půjde u debetních i kreditních karet Mastercard. Podporu pro Visa karty přidáme v brzké době.

Spořicí účet a termínovaný vklad si pořídíte online

Vaše pohodlí je pro nás to nejdůležitější. Proto si nově sjednáte termínovaný vklad a spořicí účet online přímo v internetovém bankovnictví (sekce E-shop / Spoření). Během chvilky tak můžete začít efektivně spořit.

Půjčit si můžete přímo ve Smartbankingu

O tom, že si u nás můžete půjčit 100% online, jsme vám již dávali vědět. A abyste měli vše po ruce ještě lépe, stačí už jen vytáhnout telefon a otevřít Smartbanking. Stejně jako v internetovém bankovnictví si totiž půjčku vyřídíte celou přímo z aplikace.

TIP
Víte, že přes Smartbanking přistupujete k účtu nejbezpečněji? Pro útočníky je telefon daleko těžší cíl. Do aplikace se navíc přihlašujete PINem, otiskem prstu nebo skenem tváře. Díky tomu jsou vaše peníze v bezpečí, i když o telefon přijdete. A pokud si nastavíte PIN i pro odemykání telefonu, máte ochranu hned dvojnásobnou.

Schůzky v pobočce si domluvíte pohodlněji

Někdy je lepší věci probrat osobně, a proto si v internetovém bankovnictví můžete daleko přesněji zvolit, co potřebujete probrat, ve které pobočce, kdy a se kterým pracovníkem.

Klikněte a my vám do pár minut zavoláme

Potřebujete se na něco zeptat, ale nechcete ztrácet čas hledáním kontaktů a vytáčením čísla?

Na úvodní stránce Internetového bankovnictví v Kontaktech nebo ve Smartbankingu v menu/ Mapa a kontakty nově najdete tlačítko „Zavolejte mi“. Ozveme se vám do několika minut, a dokonce nebudete potřebovat ani žádné informace pro ověření.

 

Ostatní vylepšení

Nově je možné stahovat výpisy ve formátu GPC

Ve svém internetovém bankovnictví si výpisy v tomto formátu můžete nejen kdykoli stáhnout, ale jde v něm rovnou nastavit i jejich pravidelné zasílání. Právnické osoby a podnikatelé se pro zpřístupnění těchto výpisů musí nejprve zastavit v kterékoli naší pobočce.

Transparentní účty nyní mají lepší zobrazení historie

Na našich webových stránkách jsme vylepšili zobrazení historie transakcí na transparentních účtech pro firmy a instituce. Nyní je tak možné využít fulltextové vyhledávání a filtr pro přesnější zobrazení.