Zpestřete si léto něčím netradičním

Přemýšlíte, co zařadit do letního programu? Pak určitě zvažte výstavu automobilových skvostů z první republiky nebo workshopy zaměřené na finanční gramotnost. A rovnou si můžete poznamenat i naše golfové eventy, které už teď chystáme na podzim.

Zpestřete si léto něčím netradičním

Automobilové klenoty z dob první republiky - změna termínu

Zveme vás na 1. ročník jedinečné výstavy na téma automobily a motocykly první republiky, který je tematicky spojený s výročím 100 let od vzniku Československa. Oslavíme ty nejkrásnější automobily a motocykly naší historie, které jezdily na našich silnicích do roku 1938. Návštěvníci budou mít možnost na jednom místě spatřit vozidla všech hlavních tuzemských továren. Součástí výstavy bude i soutěž elegance vystavených vozidel. Vše proběhne v krásném prostředí hostivařského golfového areálu a nebude chybět ani pestrý doprovodný program pro děti i dospělé.

Místo konání Datum konání
Golf Hostivař, Praha 25. srpna 2018

Science centra nabitá finanční gramotností

Připravte své děti na nový školní rok i na život v oblasti financí. Všechno zvládnete návštěvou našich partnerských science center. Společně s Českou asociací science center, se kterou jsme letos navázali spolupráci, jsme připravili výukové programy zaměřené na vzdělávání v oblasti finanční gramotnosti ve čtyřech partnerských science centrech.

Děti můžete zábavnou formou naučit, jak zacházet s osobními financemi a vlastním rozpočtem. Výukové workshopy v letních měsících spustilo science centrum iQLANDIA v Liberci, Svět techniky v Ostravě, Techmania v Plzni a VIDA v Brně.

Navíc po celé léto můžete vyhrát vstupenky do zmíněných science center pro celou rodinu na našem webu dozoo.cz. Stačí sledovat jednotlivá kola soutěže a mít špetku štěstí. A zároveň si můžete vyzkoušet náš nový kvíz a rovnou zjistit, kolik toho vaše děti o financích vědí.

Na podzim jsme navíc v partnerských centrech připravili akce Den s ČSOB. Přihlásit se můžete podle určených regionů u svého Premium bankéře.

Místo konání
iQLANDIA Severní Čechy a Praha
Svět techniky Severní Morava, Jižní Morava a Východní Čechy
Techmania Západní Čechy a Jižní Čechy

Podzimní golfové eventy

Září klepe na dveře a s ním přicházejí další ČSOB golfové turnaje. Přijďte si poměřit síly dvakrát do areálu Golf Hostivař a jednou na Golfové hřiště Albatross – užijete si den plný golfu a ještě si zlepšíte svůj handicap.

Pro všechny příznivce zeleného greenu navíc pořádáme ČSOB golfové odpoledne. Chcete být nová golfová „star“? Tak si v září přijďte vyzkoušet první odpaly pod vedením zkušených trenérů. Pro ostřílenější golfisty bude připraveno mistrovské hřiště a pro ty, kteří si na „velké“ hřiště ještě netroufají, máme cvičnou devítku. Nebude chybět ani doprovodný program pro celou rodinu.

Místo konání
Golf Hostivař, Praha
Golfové hřiště Albatross, Vysoký Újezd

Více informací na /aktivity/csob-golfove-eventy

V případě zájmu stačí kontaktovat svého Premium bankéře.

Nezapomeňte sledovat náš projekt ČSOB Na Zdraví, který přináší spoustu sportovních událostí. Další aktivity, jež pro vás pořádáme, samozřejmě najdete na našem webu.