Za golfovými odpaly i automobilovými veterány

Pro milovníky golfu a krásných věcí jsme připravili skvělé akce v hostivařském golfovém areálu. Užít si je můžete i s celou rodinou. Neváhejte dorazit.

Za golfovými odpaly i automobilovými veterány

ČSOB Golfové eventy

Přijďte se pobavit a poměřit své síly na ČSOB golfový turnaj v areálu Golf Hostivař. Čeká na vás dvakrát 9jamkové hřiště a dvě vložené soutěže. Užijete si den plný golfu a ještě si můžete vylepšit svůj handicap.

Pro všechny příznivce zeleného greenu pořádáme ČSOB golfové odpoledne. Chcete být nová golfová „star“? Tak si přijďte nezávazně vyzkoušet první odpaly pod vedením zkušených trenérů. Pro ostřílenější golfisty bude připraveno mistrovské hřiště a pro ty, kteří si na „velké“ hřiště ještě netroufají, máme cvičnou devítku. Nebude chybět ani doprovodný program pro celou rodinu.

Místo konání: Golf Hostivař, Praha

Více informací na www.csobpremium.cz/aktivity

V případě zájmu kontaktujte svého Premium bankéře.

Automobilové klenoty

Zveme vás na 1. ročník jedinečné výstavy na téma Automobily a motocykly první republiky, která vám představí nejkrásnější a nejzajímavější automobily a motocykly historie. Mezi vystavenými vozy najdete i unikátní Jawu Minor z roku 1938 nebo Rolls-Royce Silver Wright z roku 1946. Součástí výstavy bude i soutěž elegance vystavených vozidel a cílová jízda veteránů. Výstava proběhne v krásném prostředí hostivařského golfového areálu a nebude chybět ani pestrý doprovodný program pro děti i dospělé. Těšíme se na vás!

Datum a místo konání: 25. 8. 2018 Golf Hostivař, Praha

Více informací na www.automobiloveklenoty.cz/