Užijte si březen plný hvězd

Ty herecké uvidíte v exkluzivním představení Dejvického divadla Vzkříšení, ty opravdové v liberecké iQLANDII a hvězdy africké přírody potkáte během Safariběhu ČSOB ve Dvoře Králové.

Užijte si březen plný hvězd

Březen, za kamna vlezem

To ale neplatí s naší nabídkou kulturních a sportovních akcí, které vás nenechají chladnými. Neseďte doma a využijte možnost navštívit naše exkluzivní události.

Dejvické divadlo - již plně obsazeno

Rádi chodíte do divadla? V tom případě zavítejte na hvězdně obsazené představení Vzkříšení, které je adaptací povídek neznámého autora. Můžete se těšit na Janu Holcovou, Ivana Trojana, Hynka Čermáka a mnoho dalších zvučných jmen.

Datum a místo konání: 15. 3. 2018, Dejvické divadlo, Praha
V případě zájmu kontaktujte svého Premium bankéře. Počet míst je omezen.

Science centrum - již plně obsazeno

Užijte si zábavný den s celou rodinou v iQLANDII Liberec, kde se vědou baví děti i dospělí. V moderním science centru je pro vás připraveno celkem deset expozic v šesti podlažích včetně planetária a stovek originálních interaktivních exponátů. Poznejte jedinečný svět vědy a techniky, který vás uhrane a nepustí. Svět fascinujících experimentů a chytré zábavy.

Datum a místo konání: 17. 3. 2018, iQLANDIA Liberec
V případě zájmu kontaktujte svého Premium bankéře.

Safariběh ČSOB

Běželi jste už někdy africkým safari? Tímto jedinečným zážitkem můžete odstartovat běžeckou sezónu s ČSOB Na Zdraví. Safariběh ČSOB ve Dvoře Králové vám umožní proběhnout se kolem nosorožců, psů hyenových nebo drilů černolících. Vybrat si můžete ze závodů 2,5 km a 10 km.

Datum a místo konání: 7. 4. 2018, Safari Park Dvůr Králové
Více informací na www.csobnazdravi.cz
V případě zájmu kontaktujte svého Premium bankéře.