Jak najít správný směr ve světě investic?

Orientovat se ve světě investic není vůbec jednoduché, ale díky Investičnímu kompasu se dozvíte, jak upravit své portfolio tak, aby bylo připravené na jakékoli události na finančních trzích.

Jak najít správný směr ve světě investic?

Co Investiční kompas nabízí?

Investiční kompas je souhrnný report, jehož cílem je zhodnotit stav vašeho portfolia s ohledem na aktuální situaci na trzích. Zároveň vám navrhne optimální řešení, jak investiční portfolio upravit. Díky němu získáte i přehled o tom nejdůležitějším, tedy co se ve světě investic děje a jak to může ovlivnit vaše peníze.

Investiční kompas vám ukáže, kde jsou možná slabá místa vašeho portfolia a kam je vhodné peníze přesunout, do čeho zainvestovat. Prostřednictvím Investičního portálu navíc máte možnost své investice sledovat kdykoli a odkudkoli si jen budete přát.

Jak Investiční kompas získat?

Získáte ho velmi jednoduše, stačí o něj požádat svého Premium bankéře (jednou ročně ho máte zcela zdarma). Po jeho vyhotovení pak společně můžete zhodnotit každý detail portfolia.

Investiční kompas jde ruku v ruce s ČSOB Premium již od samého začátku a vzniká vždy ve spolupráci Premium bankéře, specialisty Strategického týmu pro investice a odborníků z ČSOB Asset Management, naší investiční společnosti.

Tisíce spokojených klientů

K této chvíli jsme pro klienty vytvořili více než 5 700 Investičních kompasů a skoro 2 000 Investičních světů, což je velmi podobný dokument pro začínající investory. Pomocí těchto reportů šitých na míru bylo zainvestováno již více než 4,3 miliardy Kč.

Přidejte se i vy ke spokojeným investorům, objednejte si Investiční kompas. Ostatně proč trávit čas něčím, co za vás zvládnou špičkoví odborníci? Vy svůj čas můžete s klidným svědomím investovat do mnohem příjemnějších a zábavnějších věcí.