Strhující výkony v Cirku La Putyka

Zažijte jedinečné akrobatické představení, u kterého se tají dech. Navštivte inscenaci Roots.

Strhující výkony v Cirku La Putyka

Roots vypráví poetickou a zároveň drsnou historii cirkusového umění skrze osobní příběhy protagonistů. Každý z nich se k cirkusu dostal jinou cestou. Právě teď a tady se setkávají na jevišti, aby vám ukázali velké věci. Inscenace je druhou částí trilogie Family Roots in Black Black Woods.

„Roots jsou o událostech a vzpomínkách, jež z nás dělají to, kým jsme. Je to inscenace o tradicích, historii a cirkusu, hlavně jde ale o radostnou oslavu lásky a naděje. Tato témata bývá složité uchopit a předat jazykem fyzického divadla, to ovšem není případ ansámblu Cirku La Putyka. Umělci přistupují s vášní a vážností ke všemu, co předvádějí na jevišti, a nezažila jsem představení – a že jsem Roots viděla mnohokrát –, během kterého by na mě hluboce nezapůsobili nebo mě nerozesmáli.
Přeji vám podobný zážitek. Umění Cirku La Putyka spočívá v tom, že se s ním cítíte jako doma, stanou se z vás přátelé a vezme vás na výlet do neznáma. Roots jsou plné srdce, krásy, skvělého cirkusu a nádherné hudby. Užijte si je!“

Anke Politz
umělecká ředitelka Chamäleon Theater Berlin

Vstupenky na představení můžete zakoupit na www.laputyka.cz

ČSOB je již druhý rok generálním partnerem uměleckého souboru Cirk La Putyka.