Nová generace TV s QLED technologií je tu

Samsung představuje novou kategorii TV, která řeší většinu dosavadních nedostatků televizí. Nyní si můžete takovou TV dopřát také, s ČSOB Premium dokonce o 10 % levněji.

Nová generace TV s QLED technologií je tu

Klíčem k perfektnímu zobrazení a dokonalým barvám QLED televizí od Samsungu je inovativní technologie Quantum Dot. Jejím základem jsou anorganické krystaly z kovových materiálů, které svou stálostí zaručují nejen dlouhou životnost, ale zejména přesné určení barev. Díky tomu QLED televize jako jediné zobrazí 100% objem barev, tzn. všechny barvy spektra při všech úrovních jasu.

QLED televize jdou svými technologiemi běžnému divákovi naproti ve snaze dopřát mu ten nejlepší zážitek ze sledování v jakoukoli denní dobu bez ohledu na světelné podmínky v místnosti. Antireflexní vrstva Ultra Black proto spolehlivě eliminuje nežádoucí odlesky na obrazovce ať už od slunečních paprsků, nebo interiérového osvětlení, díky čemuž jsou zřetelné i ty nejmenší detaily.

Barvy rozzářené dosud nejvyšší hodnotou svítivosti až 2000 nitů se navíc díky technologii vysokého dynamického rozsahu HDR mění před očima přesně v souladu se záměrem autora sledovaného snímku.

QLED televize díky svým prémiovým vlastnostem získaly certifikaci ULTRA HD PREMIUM. Ta je udělována UHD aliancí jen takovým produktům, které dosahují nebo přesahují přísné výkonnostní úrovně 4K rozlišení, HDR a zobrazení širokého barevného spektra.

Využijte slevu 10 % na QLED televize Samsung pro klienty ČSOB Premium – nabídka platí do 31. ledna 2018.