Nově v Investičním portálu najdete i Patrii

Svůj závazek neustále vylepšovat portál ČSOB Investice bereme vážně a přinášíme vám další novinku. Ať už investujete v ČSOB a zároveň v Patrii, nebo ne, máme pro vás dobré zprávy. Investiční portál jsme totiž rozšířili o zobrazení Patria portfolia, díky čemuž uvidíte i aktuální hodnotu své hotovosti a investic v Patrii, pokud je máte. A vylepšili jsme toho víc, podívejte se.

Nově v Investičním portálu najdete i Patrii

Pokud se považujete za dynamické investory, které kolísání akciových trhů hned ze židle nezvedá, a chcete zpestřit své portfolio fondů o jednotlivé akciové tituly, můžete si nově přímo v portálu otevřít online smlouvu s Patrií a po vyřízení několika formalit začít hned obchodovat. Jen připomínáme, že přímé investování do akcií bývá zpravidla rizikovější než do investičních fondů.


Náhled na Patria portfolio v portálu ČSOB Investice

Navíc jsme přidali možnost přepnout se z portálu ČSOB Investice rovnou do aplikace Patria Webtrader, odkud můžete aktivně obchodovat s akciovými tituly a dalšími produkty.

Není třeba nic stahovat ani aktualizovat. Stačí se přihlásit do portálu a podívat se na detail portfolia, kde vás uvítá nová kategorie Patria portfolio. Po potvrzení souhlasu se sdílením údajů vám informace o stavu prostředků v Patrii ihned zobrazíme.

Jak se do portálu ČSOB Investice přihlásit

Pokud již máte sjednanou komisionářskou smlouvu potřebnou pro investování v ČSOB, tak se do portálu dostanete nejrychleji přes internetové bankovnictví. Na záložce Investice a spoření stačí v levém menu najít položku ČSOB Investice a kliknout – budete přesměrováni přímo na úvodní obrazovku portálu. Tam si už můžete sami nastavit své vlastní přihlašovací údaje, které potom použijete pro přímý vstup přes stránky https://investice.csob.cz.

Komisionářskou smlouvu vám rádi otevřeme v kterékoli pobočce. Aktivace i používání portálu je zdarma. Více informací o portálu najdete na našem webu.


Hodnota investice a příjem z ní mohou v průběhu investičního období kolísat a návratnost investované částky není zaručena.