Bankovní novinky, které se hodí

Nedávno jsme vylepšili aplikace SmartBanking a NaNákupy. A nejen ty. Podívejte se, co všechno vám inovace nově ulehčí.

Bankovní novinky, které se hodí

Do SmartBankingu otiskem prstu

Do ČSOB SmartBankingu pro Android a Apple iOS se nově přihlásíte jednoduše otiskem prstu. A to není zdaleka všechno, aplikace dále nabízí:

  • možnost povolit či zakázat internetové platby a nastavit jim limit
  • jednoduché kopírování čísla účtu z provedené platby
  • odpověď na příchozí platbu (možnost poslat peníze zpět)
  • zobrazení PINu vaší karty
  • prověření bezpečnosti vašeho mobilu

Aplikace NaNákupy v novém šatu

V nové verzi aplikace ČSOB NaNákupy jsme koncem června přinesli například správu věrnostních karet – nemusíte jich tak mít už plnou peněženku. Tu můžete nechat v tašce a v obchodech platit jednoduše mobilem.

A navíc nově nabízí MasterPass, integrovanou platební funkci pro platby na internetu. Do této speciální peněženky pro platby v e-shopech se automaticky nahrají vaše platební karty. Při placení online pak stačí místo platby kartou vybrat volbu ČSOB Na Nákupy MasterPass a přihlásit se pomocí e-mailu a hesla, které jste si zvolili při aktivaci aplikace. Platit pomocí této novinky bude možné například v e-shopu Českých drah, Student Agency, DámeJídlo.cz, Alza.cz a u další tisícovky českých a slovenských online obchodů.

V našem elektronickém bankovnictví zaplatíte obratem

Zrychlili jsme odesílání tuzemských plateb na účty u jiných bank. To znamená, že pokud v pracovní den zadáte platbu v internetovém bankovnictví nebo ve SmartBankingu do 12:00, připíše se částka na účet příjemce ještě v ten samý den.

V informační SMS o platbě zasíláme nově i název obchodu

Do SMS zpráv a e-mailů o platbě a výběru kartou jsme doplnili informaci o obchodníkovi a místě, kde jste platbu uskutečnili. Službu Info 24 si můžete lehce nastavit v internetovém bankovnictví v záložce Účty a transakce.

Bezpečnostní tip

Přes e-mail po vás nikdy nebudeme chtít přihlašovací údaje, hesla ani čísla karet. Pokud se vám taková zpráva objeví ve schránce, jde 100% o podvod. To samé platí o e-mailových odkazech na přihlašovací stránku do internetového bankovnictví.