Na cesty jedině s prémiovými výhodami

Víte, že v balíčku ČSOB Premium máte zdarma například výběry ze všech bankomatů ve světě? A benefitů, které vám usnadní cestování, nabízí samozřejmě mnohem víc.

Na cesty jedině s prémiovými výhodami

Ať už vyrazíte kamkoli, do zahraničí nebo po Česku, nezapomínejte, že k ruce máte hned několik možností, jak si vše zjednodušit.

Osobní asistent

Užijte si léto a přípravu cesty klidně nechte svému Osobnímu asistentovi, stačí mu zavolat na číslo 226 226 000. S čím vším vám může před dovolenou nebo i během ní pomoci?

  • Vyhledá vám ta nejzajímavější místa v lokalitě, kde budete trávit dovolenou
  • Zajistí pro vás program na dovolené (pro děti například návštěvu aquaparku, jízdu na čtyřkolce nebo zábavní centrum)
  • Najde a zarezervuje vám místa v nejoblíbenějších restauracích s nejlepšími pokrmy z lokální kuchyně
  • Naplánuje vám itinerář cesty nebo výletu

To vše a mnohem víc, na míru a podle vašich požadavků a preferencí, a to kdykoli (24 hodin denně).

Cestovní pojištění

Ke kreditní Premium Kartě máte samozřejmě cestovní pojištění. Jste tak pojištěni po celý rok a po celém světě, navíc se toto pojištění vztahuje i na nebezpečné sporty. Zároveň obsahuje širokou škálu připojištění, jako jsou rozšířené asistenční služby včetně služby tlumočníka.

Pojistíme vás nebo i celou rodinu, jak potřebujete. Varianta Extra nabízí navíc vyšší limity plnění a k tomu pojištění storno poplatků. V případě, že nemůžete ze závažných důvodů například odletět na dovolenou, pojištění se o vše potřebné postará.

Letištní salonky

Nechejte se hýčkat ve VIP letištních saloncích po celém světě. Díky ČSOB Premium máte k dispozici 2 karty pro vstup do salonků s občerstvením, denním tiskem a internetovým připojením zdarma.

V Praze a Vídni vám čekání zpříjemní Premium Karta
Do vybraných salonků máte s Premium Kartou neomezený počet volných vstupů.

  • V Praze navštivte MasterCard Lounge v terminálu 1 – můžete si s sebou navíc přivést až čtyřčlenný doprovod
  • Ve Vídni máte zdarma přístup do exkluzivních prostor Sky Lounge a JET Lounge – volný vstup platí pouze pro držitele této karty

Vstup do salonků po celém světě s kartou Priority Pass

  • Platí ve více než 1000 saloncích po celém světě – jejich seznam najdete na www.prioritypass.com
  • K dispozici máte 4 bezplatné vstupy ročně – můžete je uplatnit pro sebe i svůj doprovod (poplatky za další vstupy určuje Sazebník ČSOB Premium)

 

Po celém světě se vám dále může hodit například i pojištění internetových rizik, v rámci Evropy pak právní ochrana či pojištění odpovědnosti. V případě zájmu o jakýkoli produkt či další informace stačí kontaktovat svého bankéře.