Nejen jarní akce od ČSOB

S námi si můžete zahrát golf, podívat se do našeho ústředí v Praze či poměřit svou kondici na běžeckých závodech v Hostivaři. A chystáme samozřejmě i další akce.

Nejen jarní akce od ČSOB

Golf je s námi opravdu pro každého

Podle ankety Sport roku sportovního serveru Sport Central, o které jsme informovali již v březnovém newsletteru, je golf sportem, který chtějí Češi vyzkoušet nejvíc. Zároveň se ale obávají, že je to sport příliš drahý. ČSOB Premium přichystalo nejen pro golfové nadšence, ale také pro začátečníky i příznivce tohoto sportu hned několik akcí.

Neváhejte a přijďte si nezávazně vyzkoušet první odpaly pod vedením trenéra na tradiční golfové odpoledne v areálu Golf Hostivař v Praze. Nebude se ale nudit nikdo. Pro začínající golfisty bude připraveno mistrovské hřiště a ti, kteří se na „velké“ hřiště ještě necítí, mohou zkusit cvičnou devítku. A i pro děti a nehrající doprovod máme připraven program.

Naše nejbližší akce se konají již v červnu. Rezervujte si sobotu 17. června na golfové odpoledne a přijeďte s celou rodinou.

Ani zkušené hráče ovšem nenecháme zahálet – na ty čekají golfové turnaje na úpravu handicapu 8. a 15. června 2017. Hraje se na 18 jamek, stableford. Na vítěze pak čekají zajímavé ceny.

V případě zájmu nezapomeňte zavolat svému Premium bankéři. Bližší informace o programu a dalších termínech.

Prohlídky budovy ústředí ČSOB

V letošním roce si připomínáme 10. výročí budovy ústředí ČSOB v Radlicích. Pokud vás zajímá, jak tato architektonicky výjimečná budova vypadá a funguje, přijďte se podívat na komentovanou prohlídku.

V rámci dvou hodin je pro vás připraveno:

  • Promítání fotografií o stavbě budovy a diskuse s architektkou Markétou Jurečkovou.
  • Komentovaná prohlídka budovy.
  • Setkání s top managementem.

Prohlídky se vždy organizují pro daný bankovní region – kdy můžete budovu navštívit, se dozvíte v přehledu na našem webu. V případě, že by vám termín nevyhovoval, je možné si rezervovat termín pro region jiný. Pokud máte o prohlídku zájem, stačí kontaktovat svého Premium bankéře.

ČSOB Na Zdraví

Přijďte si zaběhat na boso po golfovém hřišti. V rámci sportovního projektu ČSOB Na Zdraví se koná 18. května ČSOB Hostivařský běh. Pokud máte zájem zaběhnout si 5 nebo 10 km, máme pro vás připravené startovné zdarma. Více na www.csobnazdravi.cz.

V případě zájmu kontaktujte svého Premium bankéře. Počet míst je omezen.