Květnová nabídka ČSOB Inspirace

Hledáte místo pro práci nebo volný čas? Právě takový prostor pro vás máme přímo v centru Prahy.

Květnová nabídka ČSOB Inspirace

Ať už pořádáte konferenci, workshop nebo školení, můžete využít naše prostory k pronájmu. A pokud si naopak chcete od práce odpočinout, navštivte naši kavárnu nebo zavítejte na některou z událostí, které pro vás připravujeme každý měsíc.

Programová nabídka květen 2017

Na kafe se Smetanou

4. května od 18:00
Zastavte se na lifestylovou talk show, kterou pro vás v květnu připravujeme v ČSOB Inspiraci. Tentokrát nás navštíví několikanásobný mistr světa a olympijský medailista ve skifu Ondřej Synek. Programem vás provede moderátor sportovních pořadů Jan Smetana.

Vstupné: zdarma
Rezervace míst: inspirace@csob.cz
Více informací: inspirace.csob.cz

Peru – známé i neznámé

10. května od 18:00
Poznejte přírodní krásy i kulturní zajímavosti jihoamerického Peru. Není to jen země Machu Picchu a jezera Titicaca, ale stovek dalších velmi zajímavých míst. Peru je rozmanité svou přírodou i historií. Chcete se o něm dozvědět víc? Navštivte cestovatelskou Inspiraci!

Vstupné: zdarma
Rezervace míst: inspirace@csob.cz
Více informací: inspirace.csob.cz

Adam Jílek: Probuzení z reality do snu

od 12. května do 30. května
Nejnovější cyklus obrazů je věnován čistotě a neposkvrněnosti těla i duše zvířat, která se od lidí odlišují absencí negativních vlastností. Autor často využívá satiry a propůjčuje zvířatům lidské rysy pro zdůraznění ironie lidského bytí.

Vstupné: zdarma
Více informací: inspirace.csob.cz

Čtení nás baví

17. května od 18:00
Všichni milovníci detektivek si v ČSOB Inspiraci přijdou na své. Představíme vám novou knihu Žízeň od norského spisovatele Jo Nesbøa, která je již 11. pokračováním slavné série o komisaři Harry Holeovi. Z knihy bude předčítat herec Hynek Čermák.

Vstupné: zdarma
Rezervace míst: inspirace@csob.cz
Více informací: inspirace.csob.cz

Filmová projekce: Richard Müller – Nepoznaný

29. května od 18:00
Intimní pohled do života legendárního zpěváka Richarda Müllera na pozadí jeho koncertního turné s kapelou Fragile. Užijte si projekci česko-slovenského dokumentu a následnou besedu se zajímavými hosty, pořádanou ve spolupráci s Asociací českých filmových klubů.

Vstupné: zdarma
Rezervace míst: inspirace@csob.cz Více informací: inspirace.csob.cz

Nechcete zmeškat ani žádné další události? Přihlaste se k odběru newsletteru na stránkách inspirace.csob.cz a my vám program budeme zasílat přímo do e-mailu. Na těchto stránkách najdete taktéž všechny informace k akcím a kompletní program.

ČSOB Inspirace, Jungmannovo náměstí 767, 110 00 Praha 1