Pevný svazek koruny a eura končí. Jak se dotkne investic?

V březnovém newsletteru jsme se věnovali problematice nízkých úrokových sazeb na spořicích účtech. Miroslav Adamkovič, investiční analytik ČSOB Asset Management, jejich aktuální nevýhodnost demonstroval ve svém příspěvku Proč bankovní depozita nevydělávají. Pokud se zajímáte detailněji o faktory, které v širším měřítku ovlivňují svět investic, podívejte se, co pro vás chystáme v následujících týdnech.

Pevný svazek koruny a eura končí. Jak se dotkne investic?

Investiční webinář: Co se stane po ukončení tvrdého měnového závazku?

Chcete vědět, kterým směrem se po skončení intervencí ze strany ČNB bude ubírat česká koruna a na co všechno může mít vliv? A jak byste měli naložit s investicemi, které případně držíte v cizí měně? Zisky firem opět rostou a s nimi i jejich akcie. Jak můžete využít situace ve svůj prospěch?

Přijměte naše pozvání na živě vysílaný 30minutový webinář, který se uskuteční v úterý 4. dubna 2017 od 18:00.

Investiční setkání v regionech

Zajímáte se o celkovou situaci na globálních trzích? Jste majiteli investičních produktů a chcete vědět, co aktuálně ovlivňuje jejich výkonnost a jaké mají vyhlídky? Chcete se osobně pobavit s investičním expertem ze společnosti ČSOB Asset Management?

Přijměte naše pozvání na tradiční Investiční setkání, které se na jaře koná v řadě měst po celé České republice. Bližší informace najdete na našich webových stránkách ČSOB Premium. V případě zájmu kontaktujte svého prémiového bankéře.