Užijte si volný čas naplno

Jaké zajímavé akce se chystají? Podívejte se, kde si můžete odpočinout ať už aktivně, nebo u dobré kávy a zákusku.

Užijte si volný čas naplno

Pojďte si s námi zaběhat

V roce 2017 opět přinášíme v rámci projektu ČSOB Na Zdraví osm běžeckých závodů. Na jaře se těšíme na setkání v ČSOB zóně na těchto závodech:

  • 8. dubna – Safariběh ČSOB 2017, ZOO Dvůr Králové nad Labem
  • 29. dubna – Spartan Race Super, Kouty nad Desnou
  • 30. dubna – Spartan Race Sprint, Kouty nad Desnou
  • 18. května – ČSOB Hostivařský běh, Praha, Golfový klub Hostivař

Speciálně pro klienty ČSOB Premium jsme připravili nabídku zvýhodněného startovného na závody Safariběh ČSOB 2017 a na ČSOB Hostivařský běh. Toto startovné můžete mít zcela zdarma, a to nejen vy, ale v rámci akce „1 plus 1“ i váš sparring partner či partnerka. Stačí kontaktovat svého Premium bankéře a nahlásit mu zájem. Určitě neotálejte, kapacity jsou omezené. Více o celém projektu se dozvíte na www.csobnazdravi.cz.

Pestrý březen v ČSOB Inspiraci

Beseda ke knize Kluk z kostek
Srdečně vás zveme na neformální besedu a křest knihy Kluk z kostek od Keitha Stuarta. Kniha vypráví silný příběh otce a jeho autistického syna, kteří k sobě našli cestu díky počítačové hře Minecraft.
Život není vždycky jen hra, ale hry nám pomáhají žít.
Datum konání: 2. 3. 2017 od 17:00
Rezervace míst: inspirace@csob.cz

Rady na cestu – Island
Vydejte se na jedinečnou cestu za čarokrásným bohatstvím Islandu. Nejsevernější metropole světa, úchvatné vodopády, tryskající gejzíry, mrazivá ledovcová krása nebo magická polární záře – to vše bude obsahem vyprávění o fascinující zemi ohně a ledu.
Datum konání: 23. 3. 2017 od 18:00
Rezervace míst: inspirace@csob.cz

Novinky v kavárně ČSOB Inspirace

Od února můžete v naší kavárně v Praze na Jungmannově náměstí ochutnat zcela nové menu, se kterým přichází společnost Divadelní catering.
Unikátní koncept „Jez chléb, pij kávu“ stojí na velmi jednoduchém základu: v nabídce je poctivý, domácí chléb doplněný o čerstvé pomazánky z prvotřídních surovin. Těšit se můžete například na chléb s lučinou a ředkvičkami, uzeným, nakládaným lososem, tuňákem či konfitovaným bůčkem.
Do dobré kavárny patří také kvalitní káva a díky spolupráci s jednou z nejlepších českých pražíren Doubleshot si u nás můžete pochutnat na výběrech z čerstvých sklizní přímo od farmářů. Denně pečeme i čerstvé koláče a dorty. Dejte si u nás ke kávě třeba domácí drobenkový koláč s ovocem nebo jahodový koláč s vanilkovým krémem.

Exkluzivně pro klienty ČSOB Premium v březnu nabízíme zdarma variace jednohubek při koupi unikátního konceptu „Jez chleba“. Navíc po předložení Premium Karty dostanete sklenku Prosecca zdarma – v případě, že by vám zachutnalo a chtěli jste si odnést celou láhev Prosecca, můžete ji zakoupit za zvýhodněnou cenu 208 Kč (pokud byste si chtěli láhev vypít na místě, pořídíte ji za cenu maloobchodní).