Bankovní novinky, které oceníte

V nedávné době jsme připravili hned několik inovací, které vám zpříjemní život. Už je také používáte? V loňském roce jsme za ně posbírali spoustu prestižních cen.

Bankovní novinky, které oceníte

Plaťte i vybírejte bezkontaktně

Inovace pro pohodlnější život přinášíme pravidelně. Nově tak můžete platit s aplikací ČSOB NaNákupy bezkontaktně a stylově. A navíc s ní brzy vyberete i hotovost z bezkontaktních bankomatů.

Bezkontaktní bankomaty

Z našich bezkontaktních bankomatů si vyberete jednoduše, stačí přiložit bezkontaktní kartu, nálepku nebo použít aplikaci ČSOB NaNákupy. Aktuálně takto vyberete již z více než 80 bankomatů a průběžně instalujeme další.

Učíme mobilní aplikace rozumět otiskům prstu

Nebaví vás zadávání PINu při přihlašování či potvrzování plateb v internetovém bankovnictví? Používáte-li aplikaci ČSOB Smart klíč, umožnili jsme ve verzi Apple iOS nově potvrzování transakcí v mobilu otiskem prstu místo zadáváním PINu. Tuto novinku najdete i v mobilech s Androidem u naší platební aplikace ČSOB NaNákupy.

Smartbanking v chytrých hodinkách

ČSOB SmartBanking šetří váš čas, a to už pět let. Protože čas jsou peníze. Díky aplikaci máte své finance po ruce kdykoli a nově ji můžete používat i v chytrých hodinkách Apple Watch a Android Wear.

Vyhrajte proplacení nákupů

Až do konce března se můžete zúčastnit soutěže s kartami a nálepkami MasterCard. Každý týden vybereme dva výherce, kterým proplatíme nákupy provedené kartou v zahraničí, a to až do výše 25 000 Kč. Do soutěže se není potřeba registrovat, do slosování jsou automaticky zařazeny všechny platby v zahraničí provedené našimi kartami MasterCard (kromě výběrů hotovosti a internetových plateb). Podrobnosti a podmínky soutěže najdete na www.priveztesidarek.cz.

Profesní ocenění

Za novinky uvedené výše jsme získali cenu za nejlepšího inovátora za rok 2016 od společnosti VISA. V roce 2016 se nám dostalo uznání a ocenění ještě od několika dalších významných společností – např. v soutěži PWM / The Banker Global Private Banking Awards 2016 a v Euromoney Private banking Survey 2016 jsme byli zvoleni za nejlepší privátní banku v České republice a také nejlepší bankou roku České republiky magazínem Global Finance. Za zmínku stojí i ocenění našich dceřiných společností. Všechna ocenění naleznete na našich webových stránkách.