Konkrétní řešení pro vaše přání a potřeby

ČSOB není jen banka. Jsme celá skupina specializovaných společností, které nabízejí konkrétní řešení. Premium bankéř se tak může maximálně přizpůsobit potřebám vašim i vaší rodiny.

Konkrétní řešení pro vaše přání a potřeby

Lidé se koncem roku zamýšlejí a bilancují, co se jim za uplynulý rok povedlo, a co nikoli. Týká se to samozřejmě i financí. Zároveň většina z nás plánuje své další kroky a rozhodnutí, například zda si pořídit nové auto, koupit nový dům, či byt. Anebo jestli by se třeba nenašla výhodnější pojistka či lepší způsob, jak zhodnotit své peníze. S tím vším je klientům nadstandardního bankovnictví připraven pomoci jejich Premium bankéř. Ten umí najít vždy to nejlepší řešení, protože zná individuální potřeby svých klientů a může vybírat řešení z široké nabídky produktů celé skupiny ČSOB.

ČSOB není jen banka

Skupina ČSOB je součástí mezinárodní bankopojišťovací skupiny KBC, která působí především v České republice, na Slovensku, v Bulharsku, Maďarsku a v Belgii. Dále působí také v Irsku a v omezené míře i v několika dalších zemích světa (podpora korporátních klientů hlavních trhů). Nabízí služby pro osobní a rodinné finance, financování malých a středních firem i korporátní financování. Záběr skupiny ČSOB je široký a může poskytnout komplexní bankovní služby pro běžné klienty i pro podnikatele a instituce.

ČSOB - bankovní služby

Specializované společnosti ČSOB

ČSOB Pojišťovna patří mezi přední univerzální pojišťovny na českém trhu. Nabízí kompletní škálu životních i neživotních pojištění jak pro občany, tak pro potřeby firem.

Hypoteční banka se zaměřuje na poskytování hypotečních produktů v oblasti financování bydlení a je dlouhodobě největším poskytovatelem hypoték v České republice.

ČSOB Leasing je univerzální leasingovou společností. Nabídka zahrnuje financování osobních, užitkových a nákladních automobilů, strojů, zařízení, investičních celků a výpočetní techniky. ČSOB Leasing je jedničkou českého leasingového trhu s nejvyšším tržním podílem.

Skupina Patria zahrnuje tři společnosti. Společnost Patria Finance, která zprostředkovává pro individuální investory obchody s cennými papíry. Společnost Patria Corporate Finance, jež zajišťuje obchodování s akciemi pro institucionální klienty, a společnost Patria Online poskytující služby a zpravodajství na ekonomickém a finančním portálu www.patria.cz.

ČSOB Penzijní společnost nabízí penzijní spoření, které patří mezi nejvýhodnější státem podporované produkty.

Českomoravská stavební spořitelna nabízí širokou škálu produktů, a to od stavebního spoření přes financování bydlení až po potřeby domácností.

Do skupiny ČSOB dále patří ČSOB Asset Management (investiční služby převážně pro korporace, ale prostřednictvím poboček ČSOB také pro běžné klienty), ČSOB Advisory (poradenské služby pro organizace), ČSOB Factoring (factoringové služby), Top-Pojištění.cz s.r.o. (největší online prodejce cestovního pojištění) či Sousedé.cz (portál pro správu nemovitostí).