ČSOB Premium aktuálně

Děláme všechno pro to, aby vám aplikace ČSOB Smart usnadnila život – projděte si nálož jarních novinek.

Vyberte si, kam chcete posílat své drobné

Využíváte naši oblíbenou službu ČSOB Drobné? Pak by vás mohlo potěšit, že kromě fondu Bohatství můžete vybírat i z dalších fondů třeba podle toho, jestli jste spíš opatrný, nebo odvážný typ investora. Stačí v aplikaci ČSOB Smart vyplnit investiční dotazník (pokud jste to už neudělali dříve) a vybrat některý z nabízených fondů.

Na úřad online a bezpečně

Papírování nemá nikdo rád. Když ale najdete všechny potřebné webové stránky státních institucí na jednom místě, jde to snáz.

V sekci Může se vám hodit nově najdete ikonku Úřady online. Dostanete se přes ni na stránky vybraných portálů státní správy a přihlásíte se svou ČSOB Identitou.

Vyřídíte si tak třeba žádost o starobní, invalidní nebo pozůstalostní důchod na ePortálu ČSSZ nebo daňové přiznání za rok 2023 přes MOJE daně.

Jdou po vás kyberpodvodníci?

Pokud máte podezření, že jste se stali obětí internetového podvodu, není na co čekat. Rychlé jednání vám může ušetřit spoustu starostí.

V aplikaci ČSOB Smart jděte přes Menu na Kontakty, kde stačí pod Hlášením internetových podvodů kliknout na Zavolejte mi.

Okamžitě vám zavoláme zpátky a uděláme všechno pro to, aby vaše peníze zůstaly v bezpečí.

Okamžitá platba každý den roce

Okamžitá platba je tu od toho, aby vaše platby odešly bez prodlení, včetně víkendů a svátků. Přednastavili jsme vám ji u všech účtů, kde to máte zdarma – vy hned uvidíte, že platba odešla, a příjemci se připíše během několika vteřin (pokud to jeho banka umožňuje).

Chytrý přehled proběhlých plateb

Potřebujete zkontrolovat platbu, která už odešla, a děsíte se nekonečného hledání?

Zbytečné obavy – historií plateb se přece nemusíte probírat položku po položce. Zkuste možnost Rychlé volby, která vám umožní vyhledávání podle kategorií, které nejčastěji používáte.