ČSOB Premium aktuálně

Vaše banka v mobilu nikdy nebyla chytřejší – vyzkoušejte si vychytávky v aplikaci ČSOB Smart.

Mrkněte se, kde a komu jste zaplatili

Zpřehlednili jsme pro vás výpisy zaúčtovaných transakcí. Platby jsme navíc rozdělili podle měsíců, takže je snadno najdete na první podívání.

Limity změníte přímo v aplikaci

Když chcete upravit výši denního limitu, už nemusíte zapínat počítač, vystačíte si s aplikací ČSOB Smart. Stačí nahlídnout do Menu, kliknout na Nastavení a pak na Přehled denních limitů. Maximum je 300 000 Kč, pokud požádáte o vyšší částku, zavoláme vám zpátky a nastavíme ji společně.

Budoucí platbu zrušíte klidně den předem

Rozhodli jste se zrušit budoucí platbu? Najdete ji v aplikaci v záložce Čekající – stačí dole na obrazovce zvolit Zrušit čekající platbu, potvrdit a je to. Platba se neodečte.

Kate pomáhá 4× jinak

  • Navýšení kontokorentu

    Požádejte naši virtuální asistentku třeba slovy „Chci navýšit kontokorent“. Kate vás navede na žádost v aplikaci nebo zajistí, aby vám kolegové zavolali zpátky.

  • Platba na kontakt

    Když Kate řeknete „Pošli peníze na telefon“, otevře váš telefonní seznam a postará se o kontrolu čísla, které vyberete. Pokud je číslo registrované u ČNB, provede vás od zadání částky až k potvrzení platby. Maximální částka je 5 000 Kč a během 10 minut můžete přes Kate zaplatit na kontakt až 3×.

    Nezapomeňte o platbě na kontakt říct svým známým – čím víc lidí si své telefonní číslo zaregistruje, tím snáz se nám všem budou peníze posílat. Když Kate požádají „Chci registrovat telefonní číslo“, pomůže jim s tím.

  • Splacení kreditní karty

    Chcete splatit svou kreditku snadno a rychle? Stačí Kate oznámit „Chci splatit kreditku“, aby vám zobrazila dlužnou částku a navrhla možnosti splátky. Vy si jen vyberete tu, která vám vyhovuje.

  • Potvrzení o zaplacených úrocích k úvěru za minulý rok

    Pokud chcete poslat potvrzení o zaplacených úrocích, řekněte „Potřebuji výpis o úrocích“, Kate si s vámi upřesní, o kterou půjčku se jedná, a pošle vám potvrzení za minulý kalendářní rok do internetového bankovnictví.