V ČSOB Premium myslíme na všechno

Přečtěte si naše tipy a vychytávky – třeba co dělat, aby vás nemusela pálit ztráta ani krádež karty, nebo co všechno se hodí vědět o bezpečnosti placení a správy peněz online.

Bezpečí především

V bankovním světě je perfektní zabezpečení alfa a omega, ale zloději přesto nezahálejí. Proto jsme pro vás připravili přehled toho nejdůležitějšího, co se hodí vědět o placení a správě peněz online. Na webu ČSOB Premium najdete vše o bezpečnosti, ať jde o karty, terminály, bankomaty, platby na internetu, nebo elektronické bankovnictví.

Díky našemu pojištění ztráty nebo odcizení platebních karet se nemusíte bát, ani když přijdete o svou kartu. To platí i pro tu nahranou v telefonu či chytrých hodinkách. Uhradíme vám i nový mobil, peněženku, klíče, kabelku, notebook či chytré hodinky, na kterých ji máte nahranou.

Vše, co potřebujete ke své kartě, na jednom místě

Víte, že v aplikaci ČSOB Smart najdete všechny údaje o platební kartě, které se zadávají do platebních bran v e-shopech? Také si tam upravíte limity nebo zobrazíte zapomenutý PIN, kdykoli ho budete potřebovat.

Devizový účet zdarma

Hodil by se vám účet v cizí měně, ale přijde vám zbytečné za něj platit, když ho využíváte jen příležitostně? Vidíme to stejně, proto od nás k Premium Kontu máte vedení jednoho účtu v cizí měně zdarma – vybírat můžete z EUR, USD, GBP, CHF nebo CAD.